Rutinepræget sejr til Danmark

  • Skrevet af: Alex Olsen
Anfører Klokker dirigerer tropperne til en sikker sejr.
Aniq Uddin i sin klassiske stil
Smuk forwardparade af den Norske gærdespiller mens Christo Botma er klar til at gribe ind.

Norge blev meget bedre, men ikke helt god nok.

Det unge norske hold, som landets nye sydafrikanske træner har stykket sammen, gjorde en udmærket figur i den anden af de to A-landskampe på Svanholm Park.

Selvom en tredjegærdestand hævede fra 68 til 139  og skabte en noget ”vi nyder da solen, selvom vi ikke kan få dem ud-stemning”  hos danskere, var nordmændene så langt bag i scoringstempo, at danskerne næppe følte sig truet blandet andet med Norges lange hale taget i betragtning.

Norge endte med 207 og det var ganske godt skuldret af et hold, der ikke har spillet på græs før, selvom det var 39 for lidt. De danske kasteresultater var på det jævne. Flest gærder fik Anders Bylov (3/45), derefter Nicolai Jørgensen, som nordmændene ikke kunne gøre meget ved (2/28 på 10 overe) og Delevan Khan 2/42.

Da danskerne startede dagen lykkedes det tre mand at komme ud for sammenlagt fire points, således at scoren efter  3 overe lød på 3/18.

Af en eller anden grund så spillerne ikke ud til at være i panik eller pressede. De næste spillede deres stød fra første færd.

Christo Botma åbnede som dagen før og fortsatte sin dejligt offensive spil (40 på 52 bolde) og Rizwan Mahmood (63/65 bolde), der holdt ham selskab indtil han gik ved totalen 88, havde også en dag med gode drives. Rizwan fik selskab af Skanderborgs Monty Singh (57 på 77 bolde) og det var åbenlyst, at det var lige hans dag. Græspitch, ikke alt for fjendtlig kastning og hvor han hyggede sig indtil han ikke fulgte den gamle instruktøranvisning om, at man skal cutte oppefra og nedad og ikke omvendt.

Der var tid til sidst til at gårsdagens keeper (Botma keepede i dag) Wahab Hashmi fik en sjælden lejlighed til at svinge battet og hans 52 på samme antal bolde sørgede for, at den danske score blev for høj for nordmændene. I øvrigt ganske usædvanligt, at det danske hold spillede med tre keepere i marken, nemlig Frederik Klokker, der vikarierende i marken for en skadet spiller, Wahab Hashmi og Christo Botma, der havde handskerne på – og det kan han også.

Onsdag er der to T 20 kampe fra kl. 13.00

Back To Top