Runs galore..... 8

Runs galore…..

  • Skrevet af: Peter Power

Hvis man havde sagt til nogen at man havde oplevet en elitedivisionskamp, hvor der blev scoret over 700 points og det sejrende hold havde vundet med kun 32 points, så ville de nok ikke troet på det kunne lade sig gøre. Men det skete i Skanderborg i dag i varmt sommervejr.
Det man skal huske er at Skanderborgs omlagte pitch er af beton og det betyder sikker og høj opspring og ikke meget for kasterne, især når de hvide bolde ikke svinger. Så det er intet under, at der scoret mange points på en hurtig bane i varmt vejr.

Videohighlights Skanderborgs halvleg                                            Videohighlights KBs halvleg

Skanderborg valgte at gå først til gærdet og KB fik en ønske start, da Chr. Peck sendte kampens anden bold i hænderne på mid-off. Det bragte Omar Hayat sammen med Michael Pedersen. De sørgede for at tanken om en mulig Skanderborg kollaps blev blæst væk. Det var beslutsomhed i måden hvorpå Omar spillede. Han ville bevise noget over for sin gamle klub KB og han begyndte at mishandle KB’s kastere med en masse drives. Det samme gjorde Michael Pedersen og efterhånden prøvede KB alle, der kunne kaste. Omar Hayat var først til at nå sin century og det betød meget for Omar ud fra hans reaktion. Senere nåede Michael også sin century, men straks efter opstod der en misforståelse og en præcis indstik gjorde at han blev løbet ud efter en gærdestand på 219. Anders Bülow (37) kom til og tingene fortsatte som hidtil. I Anwar blev sat til at kaste som kaster nummer ni og han fik gevinst på første bold, da Omar blev grebet på grænsen for 124. Rizwan Mahmood (35) kom til og der blev plads til store slag fra hans side bl.a. slog han Yasir for 3 seksere i træk i en over der kostede 31 og han blev støttet fa brormand Kamran (36). Overne var ved at løbe ud, så det blev satset mere og det betød at gærderne faldt. Så efter 50 overs endte Skanderborg på 374 for 9.

Runs galore.....
Dagens mand Omar Hayat

KB startede ligesom dagen i forvejen med Keith Dabengwa og Z Khan. Skanderborg var overbevist om at de havde Khan grebet ud på Anders Bülows første bold med en inderkant via skinnen, men dommeren mente anderledes. Skanderborg troede måske at KB ville falde sammen i lyset af målets størrelse, men de tog gruelig fejl. Parret afviste indtil videre alle Skanderborgs kastere og Keith viste sin styrke med nogle giftige slag som fløj til grænsen. Men Kamran Mahmood fik gennembrudet ved 131 efter bare 15 overs som femte kaster ved at fange Keith ben for, men det gav bare plads til Atif Uddin, som fortsatte i samme spor med at hele tiden at skubbe enere og venter på de strafbare bolde som ikke behøvede at være dårlige. Der blev skiftet rundt på kasterne og man ventede på at en af gærdespillerne lavede en fejl. Sådan en fejl skete med 190 på tavlen da Khan gav et returgreb til Thanikaithasan. KB forsatte med at presse fremad med nu Yasir Iqbal ved gærdet sammen med Uddin og de lagde 55 til totalen på 8 over indtil Yasir blev grebet i dybet. KB gav ikke op og Mark Hockling sammen med Uddin lagde 64 til totalen på 9 overs, da Mark blev kastet af Omar Hayat. Med 309 på tavlen var troen stadig med KB, men Uddins halvleg blev afbrudt ved 315, da han snittede Anders Bülow til keeperen. Amjad Khan var nu ved gærdet og var nu KB’s håb med 7 overs tilbage. Han slog ellers to gevaldige sekser ud af banen, men begik en fejl ved at slå lavt ud til deep mid-wicket hvor Omar Hyat i andet forsøg holdt grebet. Med Amjads afgang og et par hurtige gærder løb KB tør for damp og sidste mand faldt ved 342.

Kampens resultat var gode nyheder for Svanholm, der slog Esbjerg i dagens anden kamp på Sjælland og fører nu divisionen.

Runs galore..... 1
Omar Hyatt
Runs galore..... 2
Omar Hyatt 4
Runs galore..... 3
Michael Pedersen
Runs galore..... 4
Omar Hayat 100 reaktion
Runs galore..... 5
Anders Bülow
Runs galore..... 6
Rizwan Mahmood 6 (Yasir kaster)
Runs galore..... 7
En af dagens få drop – Monty Singh
Runs galore..... 8
Skanderborgs kor sang forgæves
Runs galore..... 9
Keith Dabwenga 4
Runs galore..... 10
Keith Dabwenga 6
Runs galore..... 11
A Uddin 6
Back To Top