Ros fra træneren ved første åbne damesamling

Ros fra træneren ved første åbne damesamling

  • Skrevet af: Alex Olsen

Søndag d. 30. april var der indkaldt til åben samling i Fredericia for alle kvindelige cricketspillere i Danmark. Programmet for dagen var tæt pakket med seks timers cricket og store krav til deltagernes fysik. Et fokus landstræner Per Pedersen har haft lige fra start. Et par sene afbud på dagen betød at det endelige deltagerantal endte på 12.

Træning i net ved damesamlingen d. 30. april.

Efter velkomst og opvarmning stod der først træning i net på programmet, mens den efter frokosten stod på marktræning. Efter den mere tekniske del af samlingen var overstået – en del landstræneren roser spillerne meget for – ventede der forskellige fysiske test. Det fysiske aspekt har som nævnt været i fokus og vil fortsat være det. Det er et aspekt alle spillere kan have gavn af og noget alle kan arbejde på, hvor end de befinder sig. Også til den del af samlingen udgår der ros fra landstræneren og selvom der var forskel på niveauet spillerne i blandt, ser Pedersen positivt på fremtiden.

Damernes kamptræning bød på fysiske udfordringer.

Efter den tekniske og fysiske del blev dagen afsluttet med kamptræning på Fredericias flotte bane, der hele dagen dannede en fremragende ramme om samlingen. Frem mod næste samling, der er flyttet til Fredericia, håber landstræner Per Pedersen at se endnu flere spillere – både nye og ”gamle” – der er kommet sig over skader. Han håber ligeledes på, at spillerne har arbejdet individuelt med deres færdigheder og ikke mindst den fysiske træning.

Løbende opsamling på øvelserne i løbet af dagen.

Næste samling er i Fredericia d. 13. maj kl. 11.00 – OBS: er flyttet fra Køge til Fredericia.

Relateret artikel:
Udtagelse til damelandsholdet

/Carsten Martensen (red. GV)

Back To Top