Rent bord....... 3

Rent bord…….

  • Skrevet af: Peter Power
Rent bord.......Dagens hold.
Rent bord....... 1Anders Bülow i aktion
Rent bord....... 2En misser som ville havde givet en gevinst
Rent bord....... 3Jojo sørgede for med et indstik til den anden ende for et løbet ud
Rent bord....... 4Straks efter kampen blev banen invaderet af ellevilde tilskuere.......
Rent bord....... 5
Rent bord....... 6Kamp 1: R Mahmood c A Rahimzei b S Liaqat
Rent bord....... 7Kamp 1: H Shah* b I dawlatzai
Rent bord....... 8Kamp 1: Grænseslag til Uddin
Rent bord....... 9Kamp 1: Anders Bülow 4
Rent bord....... 10A Rahimzei kunne skrue bolden - her pitchede den på off pinden og skruede forbi Anders Bülow og legpinden til 4 byes.
Rent bord....... 11Kamp 1: A Uddin c M Muhammed b A Rahimzei
Rent bord....... 12Kamp 1: Grænseslag Anders Bülow
Rent bord....... 13Kamp 1 : Sangeev Thas 4
Rent bord....... 14Kamp 1: Weston plyndrer Oliver Halds kastning
Rent bord....... 15Magnus Kristensen
Rent bord....... 16Kamp 1: r Singh c and b s thas efter dommervotering
Rent bord....... 17Kamp 1 - tæt på
Rent bord....... 18Kamp 1 : A Rahimzei c N Damgaard b J Jojo
Rent bord....... 19Kamp 1: T Khan c R Mahmood b A Bülow
Rent bord....... 20Kamp 1: S Liaqat c M Singh b A Bülow
Rent bord....... 21Kamp 1 : I dawlatzai c N Damgaard b J Jojo
Rent bord....... 22Kamp 2: R Mahmood b A Mohammed
Rent bord....... 23Kamp 2: A Uddin b A Mohammed
Rent bord....... 24Kamp 2 : Kumar spiller i eget gærde - P Kumar b V ganesen
Rent bord....... 25Kamp 2: Jojo 4
Rent bord....... 26Kamp 2: s thas c V ganesen b r Singh
Rent bord....... 27Kamp 2 : Anders Bülow
Rent bord....... 28Kamp 2: Anders Bülow 6
Rent bord....... 29Kamp 2: S Mayar b A Mohammed - bemærk gærdepinden knækkede
Rent bord....... 30Kamp 2: A Sarma c S Ahmed b O Hald
Rent bord....... 31Kamp 2: Dagens greb fra reservekeeperen - V Shankar c M Singh b A Bülow
Rent bord....... 32Kamp 2 : r Singh lbw b P Kumar
Rent bord....... 33Kamp 2: D Weston+ b A Uddin
Rent bord....... 35Kamp 2 : Game over E Latif c O Hald b A Uddin

Rent bord…..

Efter gårsdagens to kampe med danske sejre blev der tirsdag spillet to T20 kampe mere mod Tyskland. Kampene er en del af forberedelserne til den europæiske T20 kvalifikationsturnering, som skal spilles sidst i august.

Kamp 1 – Video highlights  Denmark     Germany

Landstræner Jeremy Bray har blandet kortene lidt til begge dagens kampe, så Danmark spillede på flere strenge. I den første kamp vandt tyskerne lodtrækningen og sendte danskerne til gærdet – en afveksling fra gårsdagens kampe. Danmark fik ellers en frisk start indtil Rizwan Mahmoods drive fandt points hænder nede ved jorden. Det gav plads til Anders Bülow, der må siges at være en fundament i T20 gærdeordenen, da han slår hårdt og præcist. Anders(40) og Uddin (31) fik etableret en god gærdestand efter at Hamid Shah blev kastet ud og fik danskerne løftet op til 113, da Anders blev grebet på grænsen på en drive. Bolden efter forsøgte Uddin det samme slag med samme resultat, hvilket udløste en tilskuerkommentar “Hjernedødt” Heldigvis faldt danskerne ikke sammen af den grund, dog fik Olivier Hald kun 2 bolde, men Sangeev (26*) og Jonas Henriksen (27*) kørte ellers Danmarks halvleg til ende med en ubrudt gærdestand på 51 points.

Tyskerne startede med en ren foræring, da Muhammed sendte en hel bold fra Oliver Hald til Uddin, men det andet åbningsgærde Weston ville noget andet. Han plyndrede Oliver Halds kastning med en stribe grænseslag. Oliver virkede slet ikke farligt, mens Anders Bülow fra den anden ende var en større mundfuld for tyskerne og Anders fik Weston grebet af keeperen ved 37. Westons angreb betød at tyskerne var ellers godt med i scoringstempo og Sarma overtog rollen efter Weston, men scorings-hastigheden kom ned, især da Nikolai Damgaard kom på. Med Nikolai i den ene ende kom Sangeev på i den anden. Niklolai fik ram på Pillai og Sarma, mens Sangev tog et returgreb fra Singh, som krævede en dommervotering. Jojo overtog fra Nikolai, mens Anders fik en over fra den anden ende der gav to gærder, mens Jojo tog også to, da Tysklands hale faldt sammen og Tyskland var ude for 120 med 2 overs igen. Danskerne greb alt hvad der kom, men de var mere sløset i marken i forhold til gårsdagens åbningskamp.

Kamp 2             Video highlights     Denmark           Tyskland

Det var tydeligt at se at de danske gærdespillere har arbejdet med løben mellem gærderne, således at der blev løbet to hver gang der blev slået ud mod grænsen på Svanholms store bane. Men ikke alle er lige gode til det, da i den anden kamp blev 3 løbet ud netop i forsøget på det andet løb. Danskerne fik ikke en god start i den anden kamp, da Monty Singh blev grebet næsten med det samme. Rizwan og Saad Ahmed fik ellers mere styr på det, men begge blev kastet ud i forsøget på de større slag. Kumar og Uddin blev også hurtigt begge kastet ud, så danskerne var i problemer med 5 nede for 50 efter 8.2 overs. Heldigvis fik Jojo (53) og Sangeev (6) og senere sammen med Anders Bülow (42) mere styr på tingene og fik løftet totalen oppe på 152, da både Bülow og Jojo blev løbet ud. Magnus Kristensen (8) blev det tredje løbet ud og Mayar blev kastet på den sidste bold. Danskerne endte med 167.

Tyskerne ændrede deres gærdeorden således Weston kom ind langt senere. Det betød at tyskerne fik en mere dæmpet start. Alligevel kostede Oliver Halds 2 overs denne gang 20 points, men han fik ellers Sarma grebet ud, mens Anders Bülow tog sig af den anden åbner Shakar. Kumar overtog fra Oliver og hans 2 overs kostede kun 7 points med dagens første ben for. Mayar arbejdede fra den anden ende med 3 overs, som gav et gærde. Men kampens helt var Uddin, som overtog fra Kumar og hans skruekast gav 4 tyske gærder. Den bedste var Weston, som havde skrabet 17 points sammen på 15 bolde men blev kastet på forsøget på den næste grænseslag. Pitchen havde givet assistance til skruekasterne, så tyskerene havde det svært mod Uddin, der endte med at tage det sidste tyske gærde med 91 på tavlen. Det danske markspil var tæt og var bedre end tyskernes.

Så det blev 2 sejre mere til danskerne. I går var Frederik Klokker med som en afgørende gærdespiller. Han skulle med U17 holdet ude, så han var ikke med i dag. Men mon Jeremy har efterhånden fået et indtryk efterhånden af hvilke 14 spillere der er bedst efter disse kampe mod Tyskland.

Back To Top