Regnvejret hjalp et nederlags truet dansk hold 1

Regnvejret hjalp et nederlagstruet dansk hold

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Den dansk anfører Olive Hald Damgaard og den hollandske anfører skal lave en ny lodtrækning i morgen
Den dansk anfører Olive Hald Damgaard og den hollandske anfører skal lave en ny lodtrækning i morgen

Dårligt gærdespil af det danske U17-landshold mod Holland

Nu har vi nogle dage berettiget rost det danske hold, som har vundet 3 klare sejre. Men dagens kamp var ikke nogen fryd for øjet melder en leder fra Holland.

Det danske gærdespil lignede faktisk det, både vi og de danske trænere havde klandret holdet for i de to testkampe før denne turnering, med mange personlige fejl.

Klokkers lærling fra Esbjerg tromler i Holland
Klokkers lærling  Jens fra Esbjerg tromler i Holland

Vi vælger at gå let hen over den danske gærdepræstation i dag, hvor holdet kan prise det dårlige hollandske vejr lykkeligt. Efter at vi havde scoret sølle 117 for alle, og havde 3 hollandske gærder nede for 49 points begyndte regnen at tage fat. Efter mange timers ventetid til kl. 19.00, hvor Duckworth-Lewis-systemet meldte ”No Result”, og de samme to hold spiller en helt ny kamp i morgen. Den anden kamp mellem Italien og Guernsey blev ligeledes aflyst og skal spilles om i morgen. Hvis Holland havde nået at batte bare en over mere, havde de vundet kampen.

Om det var en enlig svale med det dårlige danske gærdespil, kan vi så håbe, og hive i den snor, der betyder sluk for denne dårlige oplevelse, og så ser vi fremmad til omkampen i morgen.

 

Back To Top