Regnen kom

Regnen kom

  • Skrevet af: Peter Power
Regnen kom

Mens landmændene var glade for endelig at noget regn i Jylland, gik det så ud over begge søndagens kampe i det jyske.

I Esbjerg regnede det længe således det var først muligt at komme i gang kl.14.15, hvor kampen blev reduceret til 2×30 overs. Desværre kom regnen igen midt i anden over og pausen betød at kampen blev yderlige reduceret til 2×28 overs. En sådan reduktion passede Ishøj bedst, da de er gode til T20 kampe, men det tænkte Esbjerg måske ikke på, da de sendte Ishøj det gærdet?  Tonen blev lagt an i den første over fra Kasper Rubin, da Pawan Kumar sendte 2 bolde i skoven foruden en 4’er. Daniel Klitgaard fik dog sendt Adeel og Fazan tilbage til klubhuset foruden Pawan, men Naveed Mughal og Delawar Khan fik stablet en god gærdestand sammen. Delawar var aggressiv med 4 sekser’er og han faldt for 53 med 89 på tavlen, men Naveed forsatte nu sammen med Mati Malik indtil Naveed blev grebet ved 126 med godt 10 overs igen. Det lykkedes Ishøj at løfte totalen til 185 på de sidste overs.

Esbjerg viste sig ved gærdet at være en helt anden sag. Bortset fra Fr. Klokker, som holdt den ene ende halvlegen igennem, så kneb det fuldstændig for de øvrige på holdet at gøre et indtryk. De havde det svært at spille bolde som lå på gærdet. Delawar Khan kaster nemlig lange bolde og det kunne Esbjerg ikke håndtere og der kom en jævn procession af gærdespillere tilbage til klubhuset. Ingen bortset fra Frederick scorede en to-cifret score. Da Ishøj satte en skruekaster på (Javid Khan) så undervurderede Esbjerg ham og det kostede 4 gærder.  Så efter 20 overs var Esbjerg ude for 81 med Fr.Klokker 47 not out.

Med nederlaget er Esbjerg bundhold og der er intet i øjeblikket der tyder på at det bliver ændret.

I Husum havde de også regn i 1.divisions kampen mod Svanholms andet hold. Regnen holdt dog tidligere op således at man kunne komme i gang efter 1½ times forsinkelse. Formatet blev ændret til 35 overs. Svanholm vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet først. Husum fik kastet begge åbningsgærder ud hurtigt så det var lørdagens helt Munir (44) som bragte Svanholm på en bedre kurs støttet af Saad Ahmad (23). Men Husums bane er jo dobbelt så stort som Koldings så grænseslagene var der ikke mange af og Husum var godt kastende, især da Finn Kleissl kom i aktion med sine skruekastning. Der gik hul på bylden og pludselig var Svanholm ude for 121 og Finn fik fire gærder for 22.

Husum ændrede sin gærdeorden denne gang til at Jürg Krüger blev åbningsgærde. En succesrig taktik, da Jürg blev topscorer med 40. Hauke Müller lavede 26 og så var bunden lagt til at Husum kunne passere med tab af 5 gærder. Det var Svanholms første nederlag i 1. division.

PP

Back To Top