Regn i Kolding (nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Highlights Esbjergs halvleg                                                           Highlights Koldings halvleg

1.division Kolding v Esbjerg

Da Esbjerg tog hjemmefra på vej til Kolding kørte de i regnvejr men det holdt stadig tørt i Kolding. Derfor var der enighed om at korte kampen ned til 30 overs fra starten af. Det viste sig at være en klog beslutning. Regnen kom efter en times spil og det gav godt og vel en pause på 4 timer. Det betød at der var tid til at afvikle overne uden nedskæring. Det eneste problem som DCF skal være opmærksom på var at ingen af regnskabførerne kunne finde ud af Duckworth/Lewis på regnskabsprogrammet, så man ikke kunne oplyse D/L tal løbende for Kolding. Da savnede dommerne at have en brugbare app på deres telefon.

Esbjerg vandt lodtrækningen og valgte underligt at gå først til gærdet. Kolding scorede hurtig gærder så Esbjerg var 18 for 3. Martin pedersen og Steffan langholz havde godt fat i Esbjerg men de havde kun 6 overs hver. Men Henrik Øre sammen med Jakob Rubrin fik gang i scoringen ved at angribe Kolding andre kastere. Men med 74 på tavlen og begyndende regn blev Jakob stokket ned af legsiden af Christo Botman. Regnen tog til og der gik 4 timer før spillet blev genoptaget. Kasper Rubrin overtog bror Jakobs plads og scoringen fortsat. Martin pedersens sidste overs plus presset for points i de sidste overs betød gærdefald. Hele 3 gærder faldt ved 131 og Esbjergs sidste gærde faldt ved 145.

Kolding fik en skidt start, da Christo Botma blev grebet på sin anden bold. Steffan Langholz fulgte kort efter. Tabet af Koldings bedst scorende gærdespillere betød at Martin Pedersen måtte være krumtappen og han gjorde det godt, mens det kneb i den anden ende. Her faldt for mange gærder og Martin selv faldt i forsøget på at presse scoringen med 90 på tavlen. Her tabte Kolding reelt kampen og de sidste gærdespillere fik Kolding på sluttallet 102.

Koldings tab betyde de er stadig på første pladsen men har fået selskab af Svanholm 2 der vandt i dag. Esbjerg er nu på tredje pladsen.

PP

M Hadzimesinovics b S Langholz 4
God kunstnerisk indtryk for denne appel, som ikke gav noget.
Jakob Kubrin 6
Kasper Rubrin 6
Henrik Øre standard drive. Han slog ikke så mange grænseslag.
M Slebsager lbw b R Kirkmand 1
V Sasitharan+ b M Pedersen 4
Dagens tætteste løbet ud
SS Olsen 6
SS Olsen c M Sahak b K Rubin 17
B Nielsen c J Rubin b S Radhakrishnan 1
Martin Pedersen 4
M Pedersen c S Radhakrishnan b H Øre 45
F Havmøller b M Sahak 10
Back To Top