Regn endnu engang

Regn endnu engang

  • Skrevet af: Peter Power
Regn endnu engangRizwan Mahmood slipper med skrækken
Regn endnu engang 2
Regn endnu engang 3Anders Bülow kommer til kort
Regn endnu engang 4Sangeev 4
Regn endnu engang 5Sangeev 4
Regn endnu engang 6S Thanikaithasan c V Nagaraj b S Singh
Regn endnu engang 7Finn Kleissl 6
Regn endnu engang 8Finn Kleissl slår til leg på midterpinden
Regn endnu engang 9Nikolai Damgaard 4
Regn endnu engang 10P Kumar c F Klokker b A Bülow
Regn endnu engang 11Appel fra Steen Hedevang
Regn endnu engang 12R Lakmal c K Thota b S Hedevang
Regn endnu engang 13Singh 4
Regn endnu engang 14S Singh c F Klokker b K Thota
Regn endnu engang 15G Hedevang c F Klokker b K Thota
Regn endnu engang 1Dagens spiller Thota får overrakt en falske af Hernings formand

Video highlights

22 elite spillere sat hinanden stævne i Herning for at spille to T20 kampe i en vest mod øst forstilling. Desværre kom regnen og det blev kun til én kamp hvor den sidste halve time blev spillet i silende reg. Landstræner Jeremy Bray fik en tjans som legdommer så fik i hvert fald set på spillet. Og havde så han så? Ja der mange i dag der hutigt kom tilbage i klubhuset efter en kikset slag dvs. u tålmodighed kontra sortering. Det var ikke den store fornøjelse for tilskuerne.

Vest gik først til gærdet og straks mistede Monty Singh fra en kikset slag. Det samme skete for Frederik Klokker, der sendte bolden lige til deep mid.off. Rizwan Mahmood derimod fik gang i sit spil med grænseslag, men endnu en kiks kostede gærdet. Anders Bülow fulgte kort efter. Sangeev fik gang i scoringen og fik følgeskab af Finn Kleissl og de løftede holdet op til 89 på tavlen da Sangeev blev grebet. Finn blev overmodig og blev kastet ud. Ilyas Saumy og Glen Hedevang fik holdet op på 133 efter de 20 overs.

Hernings pitch med beton underlag giver en god og kontant opspring. Det er lige noget for Anders Bülow, der gav østholdet nogle hurtige og korte bolde at tænke over. Det gav lidt points, men også 2 gærder og da Lakmal blev grebet på Sten Hedevangs kastning kom østholdet under pres. Michael Pedersen og Oliver Hald fik gang i spillet og fik løftet totalen over 50, men Oliver Hald snittede spinner Nikolaj Damgaard til Fr. Klokker, der i dag greb 5 bag pindene. Michael fik så Singh som partner, men scoringshastighen faldt. Med Michaels afgang kom holdet slet ikke igang bortset fra de sidste par overs og K Thota, som blev dagens spiller, tog lige 4 gærder i regnen og så var kampen reelt forbi.

PP

Back To Top