Professionelle talentspejdere besøger Idrættens Hus

Professionelle talentspejdere besøger Idrættens Hus

  • Skrevet af: Alex Olsen

I forbindelse med at hele landsholds truppen var samlet I weekenden 13/14 januar I Idrættens Hus, fik vi besøg fra Essex Cricket ved John Childs, Head Scout,og Grahame Saville ligeledes scout.

Grahame har tidligere været tilknyttet landsholdet i en periode i 2006, hvor han var assistent for vores daværende landstræner, Peter Palle Klokker.

Graham, der var her sammen med John Childs, har derfor en kvalificeret mulighed for at kunne bedømme både talent, engagement og intensitet i dag og tidligere. Han var meget positivt overrasket på alle parameter, og glædede sig over hvorledes hele weekenden var organiseret og vores landsholdstræners engagement og kompetencer.

Det var tydeligt, at der var flere spillere som de var nysgerrige efter at lære mere om, og der blev flittigt taget noter i deres lille sorte bog. Hvem ved, måske har de spottet et eller flere kandidater til at være fremtidens stjerner og ambassadør for Dansk Cricket.

Essex Cricket, som vi også samarbejder med på dommersiden og kampe med udvalgte hold, er et godt partnerskab for os. Ikke bare på elitesiden samarbejder vi og vi får også god inspiration omkring klubudvikling og ikke-klub organiseret cricket.

Både Grahame og John har en glorværdig cricket karriere bag sig. John har endda spillet Test for England. Læs flere detaljer om d’herrer i nedenstående link.

John Childs, http://www.espncricinfo.com/england/content/player/10721.html

Grahame Saville, http://www.espncricinfo.com/england/content/player/20063.html

Relaterede artikler:
Back To Top