Pointsfest i Kolding 13

Pointsfest i Kolding

  • Skrevet af: Peter Power

Mens Elitedivision stadig ligger stille indtil i morgen på grund af landsholdet blev der spillet 3 kampe i 1.division. Nørrebro fortsat deres sæson med endnu et nederlag hvor de blev slået af Glostrup. Nørrebro   har tabt all deres kampe til dato og ligger solidt på sidste pladsen i divisionen. Svanandet hold kom på første pladsen da de slog Copenhagen. Dagens kamp blev dog slaget i Kolding mellem Kolding og Ishøjs andet hold. Et slag der betød 668 points og en masse tid for at lede efter bolde efter 35 seksere på Koldings lille specielle bane.

 

Kolding vandt lodtrækningen og sendte Ishøj til gærdet, måske fordi de havde sidste års tilsvarende kamp i erindring, hvor Koldings store total ikke viste sig at være nok. Det startede ellers godt for Kolding da Asraf forholdsvis hurtigt blev kastet ud af Martin Pedersen. Kiyani og Karamat fik dog Ishøj oppe på 68 før Ali A.Akhtar (110) og Uz-Zaman (104) kom sammen. Så begyndte Kolding at forlade sporet, godt hjulpet af Martin Pedersen gik i stykker med sit gamle lysken skade. Uz Zaman er en mere ældre herre men der er kræfter i de håndled og han sendte en vifte af slag ud over grænsen uden tilsyneladende at bruge kræfter. Ishøj blev godt hjulpet af kastningen fra Kolding, der til tider var upræcis og kort. Men de to gærdespillere lavede en gærdestand på 184 hvor Uz-Zaman var først til at nå sit century men blev kastet ud kort efter. Ali Akthar fortsatte med at score points sammen med Anis Akhtar (36) og nåede også sit century. Han blev så grebet ud, men Ishøjs hale sørgede for at holdet nåede op på 349 for 8 på deres 50 overs.

 

Kolding svarede forsigtigt og langsomt til at begynde med men mistede det første gærde med 23 på tavlen efter 8 overs. Så kom Christo Botma (154) så ind for sæsonens første innings og han virkede veloplagt og slog alt der kom på legsiden til grænsen. Med skiftende partnere slog han en serie seksere både på vejen og de tilstødende haver og det gjorde der blev brugt en del tid for at lede efter bolden. Ishøj havde chancen 3 gange for at fjerne ham men de blev alle tabt på gulvet. Sammen med Martin Pedersen, som måtte have en løber på grund af sin skade, kom Kolding i nærheden af det nødvendig scoringshastighed, men så blev Christo kastet ud og Martin måtte fortsætte alene. Med 311 på tavlen blev Martin grebet på grænsen og så var kampen reelt tabt for Kolding. De sidste kunne ikke lave de sidste 30 points på de tilbageværende 4 overs.

Pointsfest i Kolding
Q Uz-Zaman 6
Pointsfest i Kolding 1
Ali Asghar Akhtar 4
Pointsfest i Kolding 2
Q Uz-Zaman 6
Pointsfest i Kolding 3
Q Uz-Zaman 4
Pointsfest i Kolding 4
Q Uz-Zaman b BR Madderi
Pointsfest i Kolding 5
Ali Asghar Akhtar 6
Pointsfest i Kolding 6
Tennisslag blev også brugt med succes – det blev en fejl bold med free hit
Pointsfest i Kolding 7
S Sheikh c sub b H Khalid
Pointsfest i Kolding 8
SS Olsen b A Banaras
Pointsfest i Kolding 9
AE Rasmussen til angreb
Pointsfest i Kolding 10
C Botma 6
Pointsfest i Kolding 11
En af dagens 3 drop på Christo Botma
Pointsfest i Kolding 12
M Pedersen 6
Pointsfest i Kolding 13
C Botma+ b A Karamat
Pointsfest i Kolding 14
M Pedersen c R Islam b A Karamat
Pointsfest i Kolding 15
T Premachandran c A Sana b I Ahmed – Ishøj vinder
Back To Top