Plyndring i Husum

Plyndring i Husum

  • Skrevet af: Peter Power
Plyndring i HusumHenri Øre grebet i slip af Jürg Krüger
Plyndring i Husum 1Hauke Müller
Plyndring i Husum 2Finn Kleissl
Plyndring i Husum 3Kasper Rubin 4
Plyndring i Husum 4Poul Warming
Plyndring i Husum 5J Rubin c J Wiese b P Warman 24
Plyndring i Husum 6Mirza Hadzimesinovics 4
Plyndring i Husum 7Mirza Hadzimesinovics 6
Plyndring i Husum 8Kasper Rubin slipper med skrækken
Plyndring i Husum 9Hauke Müller 4
Plyndring i Husum 10Jürg Krüger på vej til at blive grebet ud
Plyndring i Husum 11Lars F Boldt kastet K Rubin
Plyndring i Husum 12Finn Kleissl 4
Plyndring i Husum 13Hauke Müller 6
Plyndring i Husum 14H Müller st V Sasitharan b JG Nielsen 83
Plyndring i Husum 15Paul Warming sikrer sejren

Video highlights

Dagens T20 kamp i Husum, hvor Esbjerg var på besøg, var en tidligere udsat kamp. Hele weekenden var der gang i Husum med besøg af ungdom fra Sjælland og bagefter kampen var Svanholms juniorer på besøg på vej til Holland. Så der har været gang i klubben hele weekenden i solskin, men med masser af blæst.

Husum vandt lodtrækningen og sendte Esbjerg til gærdet. Henrik Øre blev hurtigt grebet i slip og Cheema blev fanget ben for. Derefter tog Rubin brødrene fat men der manglede lidt rytmen i scoringerne. I forhold til Husums bane, som var lynhurtigt med tørret græs, kom der ikke mange grænseslag, som man kunne forvente. Dertil kastede Lars Flemming Boldt godt, således han kun kostede 20 points i sine fire overs plus to gærder I de sidste overs fik dog Esbjerg dog løftet scoren efter at begge Rubin brødrene var ude med Kasper bedst med 40, således at Esbjerg endte på 134 for 4 efter 20 overs.

Husum åbnede med Hauke Müller og Jürg Krüger og især Hauke gik løs på Esbjergs kastning. I modsat til Esbjerg kom en stribe grænseslag fra Haukes hånd både til off- og legsiden. Da Jürg sendte bolden til mid-off som det første gærdefald, var der 72 på tavlen. Lars Flemming Boldt blev hurtigt kastet af Kasper Rubin, men Finn Kleissl blev en god partner til Hauke. Hans plyndring af Esbjerg måtte ende galt på et tidspunkt og Hauke blev stokket for 83, da Husum manglede 6 for at vinde. Husum vandt derfor med 7 stående gærder med 4 overs i behold.

PP

Back To Top