Pligtsejr over Portugal og 4 debutanter var dagens kost

4 debutanter i sejr over Portugal

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Pligtsejr over Portugal og 4 debutanter var dagens kost på en stille dag

En af kampens debutanter Magnus Kristensen bliver hyldet af holdlederen
Pligtsejr over Portugal og 4 debutanter var dagens kost 1

Danmarks fjerde kamp i turneringen kan vel nærmest betegnes som en stille dag på kontoret. Al respekt for Portugal, var kampen i dag er ekspeditionssag, der skulle overstås uden at det danske hold skulle føle sig presset. Bedste bevis, og godt for det, dansk crickets bedste gærdespiller pt. Hamid Shah, gik fra banen, ikke for ham, en respektabel halvleg 7 points blev det til på de 6 bolde Hamid modtog hvor han blev bowlet ud af Sharma.

Pligtsejr over Portugal og 4 debutanter var dagens kost 2
Anden debutant Jojo med holdleder Roland

Men det gjorde ikke så meget, da det danske hold forinden havde taget Portugals gærdeside for 81 for alle på 18,4 overs.

Vi havde 4 debutanter, og for alle fire – Magnus Kristensen, Saad Ahmad, Jino Jojo, og Oliver Hald, lykkedes det at tage gærder i deres første kamp for Danmark.

Pligtsejr over Portugal og 4 debutanter var dagens kost 3
Holdleder Roland ønsker debutanten Oliver Hald tillykke

Portugals total på 81 gjorde det ikke spændende, og selv om vi mistede et par gærder under vejs, spillede det danske hold sejren stille og roligt hjem for tabet af 3 gærder 5 overs før tid.

Anders Bülow blev bedste gærdespiller med 35 inden han blev dømt ben for. Åbningsgærdet Monty Singh scorede 27 på 38 bolde. Danmark vandt kampen med 7 stående gærder.

Pligtsejr over Portugal og 4 debutanter var dagens kost 4
Den sidste debutant Saad Ahmad blev også “Man of the match”

Inden kampen i morgen mod Frankrig har det danske hold vundet puljen, og således kvalificeret sig til den kommende mellemrunde til næste år.

Kampen i dag var ikke den bedste vi har spillet, udtaler holdleder Ole Roland, som kalder kampen i dag for en pligtsejr.

Debutanten Saad Ahmad blev efter kampen kåret til ”Man of the march” for sine 4 gærder for kun 17 på 3 overs.

Jørgen Jønsson

Back To Top