Pligt sejr til Skanderborg...(nu med video) 20

Pligt sejr til Skanderborg…(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video Hernings halvleg

Video Skanderborgs halvleg

Jyllands eneste kamp var i Skanderborg hvor Herning var på besøg. Dejligt solrigt vejr dog blev det lidt koldt når solen var væk pga de mange skyer. Skanderborg var uden begge Pedersen brødre, der er skadet og Christian Peck læste til eksamen. Hernings hold var en blandning af gamle kræfte og de unge. Herning vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Herning startede stille og roligt men de blev godt hjulpet af Skanderborgs markspil hvor et par sikre chancer blev spildt. V Sasitharan kunne dog gribe og fik hul på bylden ved 22 på tavlen ved at gribe ND Jørgensen. Hans partner Glen Hedevang blev straks efter kastet ud. Ulykkerne for Herning fortsatte med Ilyas Saumy blev løbet ud , hurtigt fulgt af MB Kristensen og D Kølbæk. Det lykkedes anfører Lars Hedegaard og OD Hald at stabilisere situation og få en gærestand i gang. De fik totalen oppe på 78 før en misforståelse gjorde at OD Hald blev løbet ud. Lars fortsatte med sit fornuftige gærdespil indtil han fik en fuldsejler fra S Thanikaithasan, som han var overbevist var over hoftehøjden, og slog den ud til mid-wicket grænsen, hvor den blev fremragende grebet af Kamran Mahmood. Da dommerne ikke markede for fejl bold, var Lars grebet ud, hvilket han ikke var særlig tilfreds med. Efter Lars bortgang gik gassen af Herning. Claus Hansen fik sit navn i bogen med en sekser, som blev tabt på grænsen, for bagefter at blive grebet i forsøget på den næste. Herning nåede lige op på 103, før Jacob Larsen blev grebet som sidste mand efter 37 overs. S Thanikaithasans legspinnnere endte med at give 3 gærder for 15 som bedste kaster.

Der er ikke meget at sige om Skanderborgs halvleg. Freddy Klokker åbnede sammen med V Sasitharan, mens Herning brugte MB Kristensen for alle sine 10 overs fra den ene ende. Han kastede kort og hårdt og det gav de 2 gærder som Skanderborg mistede for at passere Hernings total. V Sasitharan snittede Krtistensen til anden slip, der endte med at smide bolden op som første slip greb, mens Freddy Klokker forsøgte at hooke Kristensen, men fik kun en handske på som keeper Lars lige nåede at få hændene under. Rizwan Mahmood kom ind og han fremskyndte sejren med flere grænseslag. Herning viste, at de kan spille ved gærdet med mere tålmodighed, men de mangler masser af spilletid for at få erfaringen med at håndtere de bedre kastere. De må desværre være favoritter til at få nedrykningspladsen.

PP

SKANHERN04
G Hedevang slår Anders Bülow til 4
SKANHERN05
Glen Hedevang snitter Bülow til slip hvor Kamran Mahmood smider den. Det gik ikke godt for Skanderborgs markspil i starten
SKANHERN07
ND Jørgensen c V Sasitharan b M Kristensen
SKANHERN09
G Hedevang b M Kristensen
SKANHERN10
I Saumy run out
SKANHERN11
MB Kristensen 4
SKANHERN13
MB Kristensen c F Klokker b A Bulow
SKANHERN15
OD Hald 4
SKANHERN17
Lars Hedegaard i aktion
SKANHERN18
Lars Hedegaard 4
SKANHERN20
OD Hald run out(S Thanikaithasan)
skanhern42
Slaget som Lars mente var over hoftehøjden som blev grebet af Kamran Mahmood. Døm selv.
skanhern41
I Kristensen c M Kristensen b S Thanikaithasan
SKANHERN22
Claus Hansen 6
SKANHERN24
C Hansen c M Kristensen b S Thanikaithasan 10
SKANHERN26
V Sasitharan 4
SKANHERN28
Det er ikke altid det lykkes for Freddy Klokker at ramme en kort bold.
SKANHERN29
Et eksemple på de mange korte bolde som Kristensen kastede
SKANHERN31
Freddy Klokker 4
SKANHERN34
V Sasitharan c ND Jørgensen b MB Kristensen
SKANHERN36
F Klokker+ c LH Andersen b MB Kristensen
SKANHERN39
Grænseslag fra Rizwan Mahmood
SKANHERN40
Rizwan Mahmood 4

Back To Top