På gensyn Lars Hedegaard fra DCF

  • Skrevet af: Alex Olsen

Vi siger pr 1. marts 2016 farvel til Udviklingskonsulent Lars Hedegaard, som i mere end 5 år har været rundt i klubberne i især Vest-Danmark. Det er her, at Lars har kæmpet for klubudvikling og de unge – og for at cricket havde faciliteter med god sikkerhed, et område han personligt vægter meget højt. Lars startede sin ansættelse i forbundet som konsulent i det daværende Integrationsprojekt.
LARS_HED

Lars har siden DCF Akademiets begyndelse i Viborg for snart 3 år siden tilbragt utallige timer på at træne unge talenter, som efter 9. eller 10. klasse har valgt at gå på DCFs Akademi. Denne periode for unge mennesker fyldes ellers hurtigt op med uddannelsesvalg/skift, jobtilbud og andre teenage-udfordringer, så det har været dejligt at se, hvordan de unge akademister har kæmpet videre med deres cricket udvikling under disse mange fristelser – eller måske i trods, netop for at vise omverdenen hvad unge kan klare i dagens Danmark. Lars har fra start været en naturlig del af dette. Ligeledes har han gennem årene været en stabil del af Elite-U, hvor han har stået for træning og turneringer for diverse ungdomshold.

U17landshold.OliverH.LarsHedegaard

Andre områder hvor Lars har sat sit fingeraftryk er udviklingen af www.spilcricket.dk samt skolebesøg og lærerkurser, som han har haft stor glæde af at arbejde med. Særligt sidstnævnte, fordi han ser det som nøglen for at vores få klubtrænere kan få overleveret børn fra lærerne efter de er blevet introduceret til cricket – men han har på det seneste måttet konstatere, at hvis ikke klubben selv var klar til opgaven med nye børn, kunne det ofte være “som at slå i dynen”.

I de sidste par år har Lars medvirket til at forny DCF’s trænerstruktur med Refresher-kursus, undervisningsmaterialer til 1-2 Træner (målrettet hjælpetrænere og forældre) og på det sidste har han i Masterklub delvist skræddersyet trænerforløb hos trænerne på klubbernes egne hjemmebane/hal.

DCF siger tak til Lars Hedegaard for denne gang, og ønsker ham god vind på og udenfor cricketbanen og naturligvis i hans nye job.

Back To Top