Overbevisende sejre til KB og Svanholm over bundholdene AB og Nørrebro

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Flot gærdespil af KBs Venkatesh og Svanholms Saif Ahmad

KBs mesterhold vandt let over AB

Der var ikke tendenser til større spænding i de to elitedivisionskampe mellem KB-AB og Nørrebro -Svanholm i søndagens kampe.

På KB s midlertidige hjemmebane i Albertslund vandt AB lodtrækningen og valgte fornuftigvis at batte først, efter de sidste kampe hvor holdet ikke har kunnet levere nogen form for anstændig gærdespil.

Dagens kamp var ingen undtagelse. Det lykkedes kun AB at batte 35 overs, hvor holdet var ude for 86 points – kun to spillere lavede over 10, Mukarram Hussain (19) og J. Ali (14).

Stort set var alle KBs benyttede kastere farlige, hvor Omar Hayat var bedst med 3 for 19,  A. Venkatesh, Keith Dabengwa og H. Malik tog alle 2 gærder.

Man kan nok ikke bruge ordet ”venstrehåndarbejde”, når de to scorende KBer Shehzad Ahmed ( 31) og A, Venkatesh ( 44 på 50 bolde) begge er højrehånds-gærdespillere allerede efter 14 overs havde passeret ABs total, men nemt så det ud. KB er således stadigvæk ubesejret, og holdet må finde sig i at blive bedømt som værende favorit til at genvinde det danske mesterskab.

Selv om Svanholm var presset i starten fik holdet battet sig op på en lidt svær Nørrebro-pitch

Nabil Ghulam, som her får overrakt Twenty20-pokalen af DCFs næstformand Søren Henriksen bowlede flot mod Svanholm

Nørrebros farlige venstrehåndpacer Nabil Ghulam forstod til fulde at udnytte den omtalte vanskelige pitch og snuppede de første 3 gærder, hvor han virkelig fik lagt pres på Svanholms gærdeside- 4 gærder nede for 44- men Åbningsgærdet Saif Ahmad( 82 på 96 bolde) blev stående og spillede sin nok bedste og mest disciplineret halvleg i lang tid. Også Saud Munir (25), der på det seneste har haft lidt problemer med sit spil, rejste sig med en meget vigtig gærdestand sammen med Saif på 59.  Svanholm scorede 187 for 8 på de aftalte 40 overs. Bedste Nørrebro-kaster var suverænt Nabil Ghulam med 4 gærder for kun 22 på sine 8 overs.

Fra starten viste Svanholms kastning og markspil at være en for stor mundfuld for Nørrebros gærdeside- efter 14 overs var Nørrebro 6 nede for 28, og holdet blev ryddet for 53 på 23 overs. Svanholms to bedste kastere var A. Ullah med 4 for 10 og Saif Ahmad med 3 for 7.

Svanholms sejr kom til at lyde på 134 points.

Det meste opmuntrende for Nørrebro foregik nok i pausen, da DCFs næstformand Søren Henriksen overrakte de fortjente Twenty20-vindere fra Kløvermarken den store pokal, Nørrebro vandt serie 2 og gik ubesejret gennem turneringen.

Nørrebro-holdet som blev hyldet i pausen i kampen Nørrebro-Svanholm, holdet vandt serie 2-Twenty20-turneringen

Jørgen Jønsson

 

 

Back To Top