Overbevisende sejre til Herning og Svanholm i København

Overbevisende sejre til Herning og Svanholm i København

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Begge hold er ubesejret og tophold elitedivisionen

Medens det som ventet er Svanholm og KB der er startet godt og er ubesejret i elitedivisionen, er det nok mere interessant at Herning har vist lige så stor styrke i holdets to første kampe, som er blevet vundet meget overbevisende.

Det skal blive spændende at følge Hernings kamp i morgen mod KB, som spilles i Solvangsparken i Glostrup. KB som jo pulveriserede ny oprykkede Esbjerg med 300 points, er en stor mundfuld, og det bliver nok et lille ”svendestykke” for Herning, om de allerede nu er klar til at spille op mod favoritterne i Elitedivisionen.

I dagens kamp mod Nørrebro, så det længe ud som om kampen ville blive hurtigt overstået-  Nørrebro var 105 for 8 men S. Mayer fra Nørrebro fik rettet op på en lidt synkende skude med 54 på 32 bolde. Raizul Saumy var bedste Herning bowler med 3 for 25 på sine 10 overs. Nørrebro scorede i alt 202 for alle.

Overbevisende sejre til Herning og Svanholm i København 1
Mads Henriksen tager imod bifald for sine 100

Herning Battede over uden gærdetab, det var igen Ramesh Lakman der var toneangivende for et godt Herning-gærdehold han scorede 91 not out på 107 bolde medens Ihys Saumy i den anden ende lavede 75 på 106 bolde- en kæmpesejr til Hernings unge hold, og morgendagens topkamp vil som nævnt vise, hvor lang dette Herninghold kan gå. På skemaet får man øje på en hr. Sair Anjum, det må være den nyslåede læge, som tidligere spillede for Svanholm-ham blev der ikke brug for i dag mod Nørrebro, men hvis han ikke har lægevagt, skal vi nok få ham at se i morgen.

Svanholm var rystet de første 4 overs hvor der var fart og opspring over Ishøjs åbningsbowlere

Efter de første 4 overs var Svanholmsupporterne og skribenten overbevist om, at en total på 150 til 175 ville være et rimelig godt udgangspunkt for et rystet gærdehold fra Svanholm.

Men formiddagsvejret og pitchens tilstand artede sig, samtidig med at de to brødre Zishan og Hamid Shah fik spillet sig lidt ind, således at det så lidt bedre ud for Svanholm.

Selv om der var 4 gærder ude for 55, fik Mads Henriksen og Wahab Hashmi effektivt stoppet mandefaldet med godt spil og gode løb mellem gærdet. Begge spillede gærdet rundt med gode tekniske stød og lavede en flot gærdestand på 139 points inden Wahab Hashmi (48 på 59 bolde) blev bowlet af Delewar Khan. Mads Henriksen kørte videre med mange veltimede slag-selv om Mads gave et par chancer i den sidste halvdel, var det et flot maiden-seniorcentury på 127 på 127 bolde med 11 grænseslag. For os lidt overraskede skeptikere endte Svanholms halvleg med flotte 254 for 6 på 50 overs. Ishøjs energibundt Delewar Khan tog 2 for 47.

Overbevisende sejre til Herning og Svanholm i København 2
Flot gærdestand på 139 af Wahab Hashmi og Mads Henriksen

Svanholm brugte 38,4 over til at få Ishøj ud for 182 – åbningsgærdet den hårdtslående Pawan Kumar ”klaskede” hurtige 47 points ud på kun 16 bolde inkl. 6 sekser, men han kunne åbenbart ikke administrere sit spil i længden. Den tidligere Svanholmspiller Mati Malik scorede 37 points.

Bedste Svanholmbowler Saad Ahmad tog 3 gærder for 29 points.

Jørgen Jønsson

 

 

Back To Top