Overbevisende sejr til Skanderborg.......nu med video 19

Overbevisende sejr til Skanderborg…….nu med video

  • Skrevet af: Peter Power

Solen skinnede I Skanderborg, men varmt var det ikke, dog det blev bedre hen ad dagen. Uden sol var det koldt. Skanderborgs bane så pæn ud, men outfielden var langsom, hvilket betød der ikke var så mange grænseslag. Hernings hold lignede det fra lørdagen, dog var Jacob Larsen med, mens Skanderborg var blevet langt stærkere end om lørdagen. Herning vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet.

Skanderborg startede pænt og langsomt, da Herning kastede pænt. Der var ingen store stød i begyndelsen fra Fr. Klokker og Michael Pedersen. Kastningen var ikke farligt, men Fr. Klokker sendte sit legstød lige i hænderne på squareleg. Shangeev kom til og er ikke i form, så han blev hurtigt grebet ud. Så kom Anders Bülow til og sammen med Michael Pedersen fik de bygget en halvleg sammen, hvor Michael var mere dominerende i scoringen. Herning brugte mange kastere. Raizul Saumy kom til som nummer syv og han fik succes. Anders Bülow blev grebet efter at have sendt bolden i kredsløb og Rizwan Mahmood gav et nemt returgreb inden han faldt til. Chr. Pecks første forsøg på et angrebs slag og blev grebet i dybet. Thibanish Prem blev også grebet fra Raizuls kastning. Imens havde Michael holdt gang i scoringen med nogle store slag, men Vjay forhindrede ham i at kunne nå et century ved at løbe Michael ud for 88. Vjay blev straks derefter også grebet ud som følge af Raizuls kastning. Raizul endte med 6 for 35 mens Skanderborg nåede at blive kastet ud for 182.

Herning viste igår at de kan spille ved gærdet, så chancen var der for en sejr, men de to toneangivende spillere fra i går Glen Hedevang og Simo Ivetic røg begge hurtigt for ben for. Nicolaj Damgaard så ud til at overtage rollen, men han var uheldig at blive løbet ud. Asad Mangal og Magnus Kristensen blev ikke hængende ret længe, da spinnerne var kommet på. Det var kun Saumy brødrene som gav modstand mod Skanderborgs kastere, men det var ikke nok. Jacob Larsen plejer at sætte farve på halvlegen, men han blev grebet på et forkølet drive. Herning blev kastet ud for 98. Gærderne blev fordelt blandt de seks brugte kastere.

VIDEO SKANDERBORG                             VIDEO HERNING

I Husum var Kolding på besøg til den første turneringskamp i 1 division. Kolding havde måske ikke de store forhåbninger, da man stillede op uden Petersen brødrene og da Koldings havleg var færdig, var der kun 119 på tavlen og man havde bange anelser. S Olsen var den bedste med 39. Med anelserne blev gjort til skamme, da Kolding kun havde brug for 2 kastere. Efter at Kolding fik kål på Lars Fleming Boldt, Finn Kleissl og Hauke Müller for næsten ingen ting, faldt dominobrikkerne og resten fulgte efter. Husum var ude for bare 44 med 6 gærder til M Mayar og 4 til Stefan Langholz.

 

PP

(redigeret CKM)

Fr. Klokker fik ram på Stig Hedevang til 4 i starten.
Shangeev Thanikaithasan c N Damgaard b JG Nielsen 0
Anders Bülow 6
Michael Pedersen 4
Michael Pedersen 6
Anders Bülow c MB Kristensen b R Saumy 48
Rizwan Mahmood c and b R Saumy 4
Christian Peck c N Damgaard b R Saumy 0
Michael Pedersen* run out (I Saumy) 88
Vijayasai Sasitharan c MB Kristensen b R Saumy 0
Chris Rasmussen c S Ivetic b R Saumy 8
Aqeel Amjad bowled MB Kristensen 0
Glenn Hedevang lbw C Rasmussen 1
Simo Ivetic lbw A Bülow 2
Nicolaj Damgaard run out (A Bülow) 18
Magnus Kristensen c R Mahmood b C Peck 9
Marcus Knapp+ bowled A Amjad 1
Ihyas Saumy 6
Ihyas Saumy c T Premachandran b S Thanikaithasan 25
Stig Hedevang c F Klokker b T Premachandran 1
Jeppe Nielsen c F Klokker b T Premachandran 3
Back To Top