Offday for AB – Nu med video

  • Skrevet af: Peter Power

Video Skanderborgs halvleg                                        Video ABs halvleg

Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Det blev en stille start for Skanderborg. AB’s Kiyani kunne svinge med bolden og det lagde en dæmper på Fr. Klokker og Michael Pedersen. Der scores mere i den anden ende med J Ali som kaster. Kiyani’s arbejde bar frugt, da han fangede Klokker foran på bageste fod med en indsvinger. Kiyani kastede også den næste mand Thanikaithasan ud med 51 på tavlen. Anders Bülow og Michael dannede nu par og arbejdede sig frem til 105, da Anders blev kastet af AB’s spinner Uddin. Det ville være færre points til Skanderborg, hvis AB’s markspil var i orden, men det var sløset og de smed to oplagte gribechancer. Derfor lykkedes det Michael Pedersen at nå op på 70 points før han blev en af de 3 benfor kendelser i halvlegen. Med assistance fra Rizwan Mahmood og Mosse Kristensen nåede Skanderborg på 169 på de 40 overs. Uddin endte med at tage 4 for 24 og havde chancen for en hattrick.

AB kunne slet ikke komme i gang ved gærdet. Rytmen blev også ødelagt da U Ali fik en indstik bag i hovedet og måtte udgå. Han kom dog ind senere. Han blev erstatet af Uddin, der straks blev fanget ben for af Mosse Kristensen. Åbner Rathore blev kastet af Mosse, mens Hussain blev grebet i mid-on på en sjusket drive. AB var nu 3 nede for bare 12 points efter 8 overs. Det kom de ikke over og det blev bare værre. Chris Rasmussen tog hurtigt 3 gærder mere, alle grebet og da Aqueel Amjad kom på kastede han to mand ud på to bolde og hattrick bolden gav en svær chance til slip. Chr. Peck nåede at komme på tavlen da Saaed, den eneste med to cifret score med ét grænseslag, snittede til slip. AB var ude for 58. Skanderborg var bedre kastende i dag og deres markspil var langt mere skarpe. Aqeel endte med at tage 3 for 3 på 3 overs, mens Chris Rasmussen tog 3 for 20. Mosse Kristensen var økonomisk som altid med 2 for 14 på 8 overs.

AB tager til Herning søndag og vi må håbe de har en bedre dag end her i Skanderborg. KB viste deres styrke ved at vinde med 9 stående over Nørrebro og derfor er ubesejret mens Skanderborg har tabt en kamp.

PP

Frederik Klokker fanget ben for af Kiyani F Klokker lbw b A Kiyani 21
Michael Pedersen 4
S Thanikaithasan b A Kiyani 5
Ja der er lidt ballet over dommer Kent Pedersen, der i dagens anledning blev udnævnt til “over” dommer af sin makker Lars Hedegaard. Kent har lige været i Holland for at dømme i en ECC turnering, hvor han fik hæder for at være den bedste.
Et eksempel på en tabt chance på Anders Bülow.
Anders Bülow 4
A Bülow b A Uddin 15
C Peck lbw b A Uddin 0
Rizwan Mahmood 4
Michael Pedersen tabes
R Mahmood b J Ali 20
C Rasmussen b A Uddin 1
Et sjældent syn at se Mosse Kristensen i angreb ved gærdet.
A Uddin lbw b M Kristensen 0
SA Rathore b M Kristensen 5
Alle var enige men ikke dommeren.
N Hussain c M Manman b A Bülow 0
A Kiyani c S Thanikaithasan b C Rasmussen 6
H Ali b A Amjad 3
M Mir b A Amjad 0
Hattrick bolden for Aqeel som gav en svær chance
ABs eneste grænseslag fra Saeed
U Ali+ st V Sasitharan b A Amjad 8
S Saeed c M Pedersen b C Peck 12

 

Back To Top