Off day for Kolding 30

Off day for Kolding

  • Skrevet af: Peter Power
Off day for Kolding 25Stefan Langholz får lige en kort bold
Off day for Kolding 26R Shrivastawa b J Ahmed
Off day for Kolding 27Points for Martin Pedersen
Off day for Kolding 28M Mayar nåede en enkelt sekser
Off day for Kolding 29M Pedersen c and b J Ahmed
Off day for Kolding 30A` Lapalikar b A Khan
Off day for Kolding 31Fra Stefan Langholz eneste over - 6 til Ahmed
Off day for Kolding 32Kort bold fra Martin Pedersen
Off day for Kolding 33J Ahmed 6
Off day for Kolding 34J Ahmed 6
Off day for Kolding 35A Mahamood 4

Video highlights Kolding                                         Video highlights Albertslund

Historisk plejer kampene mellem Kolding og Albertslund at være lav scorende med mange gærdefald, hvor Kolding har flest sejre. I dag gik det lidt anderledes især fra Albertslunds side. De vandt lodtrækningen og sendte Kolding til gærdet på en kold dag med en stiv kuling på langs af banen. Blæsten gjorde det lidt svært at kaste i begyndelsen med mange udenoms, men da A Khan fandt retning og længden snittede Christo Botma til første slip. Men Martin Pedersen og Stefan Langholz fik bygget en god gærdestand trods god kastning fra Albertslund, der ofte fik bolden forbi battet. Men Koldings pitch er ikke nem med lidt variable opspring. Det kan skyldes, at banen ved en fejl blev brugt til parkering ved en vigtig damefoldboldkamp trods tromling bagefter. Opspringet var medvirkende til at Stefan blev fanget ben for med 87 på tavlen. Kirkmand sluttede sig til Martin, men en stor gærdestand blev det ikke til. Kirkmand blev grebet med 104 og Martin fik følgeskab af Shrivastawa. Der var tegn på, at Kolding kunne få en rimelig stor total, men Shrivastawa blev kastet af Ahmed ved 131. Koldings forhåbninger led et knæk da Martin gav et retur greb til Ahmed. Der var ingen bagefter, som kunne håndtere Albertslunds kastning, især A Khan, der alene ryddede Koldings hale og endte med 6 gærder for 25. Kolding var ude for 167, en total der kan forsvares, men på Koldings lille og hurtige bane, er det betydelige sværere. Totalen var inklusiv 6 strafpoints som blev dømt mod Albertslund.

Koldings off day fortsatte med kastningen. Steffan Langholz fik kærligheden at føle fra Ahmed, der allerede i år har et century på kontoen. Stefans eneste over kostede 26 points og hermed var linjen lagt fra Ahmeds side. Han gik løst på samtlige kastere og udnyttede promte Koldings korte grænser, især i de 10 første overs, med at lægge 11 seksere. Anfører Butt i den anden ende kom ikke orde og hans afgang blev dagens samtale emne. Spinneren Kirkmand var kommet på og Butt fik en bold der ramt skinnen og røg opad og ramte handsken. Der var ingen hørbar appel og understegnede slettede sit billed, men pludselig var fingeren oppe fra dommeren. Det havde ingen betydning for kampens resultat. Ahmed nåede sit century og Mahamood fik også ram på et par grænseslag inden Albertslund passerede Koldings total med J Ahmed 121 not out på bare 68 bolde. Der var ingen bid i Koldings kastning sammenlignet med Albertslund, så det var en off day for Kolding.

Det var meningen for undertegnede at være i Skanderborg for kampen mod KB, men kampen blev udsat, da Skanderborg kommune kunne først lægge beton i pitchen i tirsdags og entreprenøren kunne ikke garantere at beton var hærdet inden lørdag. Normalt skal beton have 7 dage for at hærde forudsat ingen regn. Skanderborg får det travlt nu for der er to udsatte kampe.

PP

Back To Top