Øretæver i luften........(nu med video) 28

Øretæver i luften……..(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video KB’s halvleg

Video Hernings halvleg

Hovedkampen i Jylland i dag var KB’s besøg hos Herning. Det blev den sidste kamp på Hernings pitch for efter kampen blev det rykket op i forbedrelse til at der bliver lagt en ny bund hvor det øverste lag bliver beton. Herning har fået lov til dette i et forsøg på at lave en pitch med en mere konstant opspring og hvor der er mulighed for at man kan få bolden op i højden. Kampen i Herning blev forsinket med 30 minutter pgs en haglbyge men ellers blev man forskånet for yderligere nedbør. Uden solen var det bare koldt.

KB vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. De fik ikke en ønskestart da Ventakesh blev løbet udaf en direkte indstik men Shezad Ahmed og Ken Dabengwa fik tingene på ret køl hvor Dabwenga demonstrede brugen af den lodrette bat. Hernings kastning virkede ikke farligt men introduktion af Razul Saumy med sit spin gjorde indtryk. Dabengwa mistimede til cover og Yasit Iqbal lod en bold køre, som ikke gjorde det han forventede. Shezad og Omar Hyatt fik mere skik på KB’s halvleg indtil Shezad blev grebet for 57. Hans bror Aftab kom ind og fortsatte med at score points i en god tempo. Aftab blev grebet i dybet og kort efter blev Omar løbet ud som ikke-slåer da Per Pedersen fik en hånd på bolden. Hen imod slutning fladt der flere gærder men Durrani sørgede for at der kom points på tavlen. Efter 5o overs stod der 283 for 9 på tavlen.

Sådant en total er jo ikke hverdagskost for Herning og sandheden lå i overfladen fra starten da Troels Thøgersen snittede Yasir Iqbal til keeperen i den anden over. ND jørgensen så ellers ud til at have styr på sit spil fra starten af men blev løbet ud i forsøget på løb nr 2. Da Oliver Hald blev godt grebet af Aftab Ahmed i point blev det starten til en procession af gærder, der færst blev bremset da Jakob Larsen kom ind ved 28 for 8. Glen Hedevang holdt ellers den ene ende i lang tid med fornuftigt spil men var uheldig mod Bashir Shah som niende gærder. Et par hurtige seksere fra Jakob larsen pyntede på totalen men Herning var ude for 65. Yasir Iqbal sluttede med 3 for18 mens Bashir Shah fik 3 for 22 mens Aftab Ahmed nøjedes med 2 for 9 på 7 overs. KB vandt altså med 218 points = øretæver til Herning.

Elitedivisionen er allerede nu ved at krænge over i 2 dele hvor Skanderborg, KB og Svanholm fører an mens AB, Ishøj og Herning kæmper om de 3 sidste pladser. Det kommer med at knibe med de tætte kampe især idag hvor Skanderborg slog AB relativt let.

1.division
Albertslund var på dobbelttur i Jylland denne weekend. Lørdag mødte Albertslund Kolding og her er man nødt til at snakke om hjemmebane fordel. Koldings pitch er ukonstant hvor bolden kan blive nede men også virkelig komme op i højden. Det ved Kolding men Albertslund er ikke vant til det og ptichen passer ikke helt til deres spillestil hvor de ofte slår på tværs. Albertslund var først ved gærdedet og kun Kuram Hayat med 36 gjorde væsen af sig da Alberslund var ude for 124 hvoraf 28 var ekstra. Kolding mistede kun 2 gærder i at passere, idet Christo Botma er i form med 63 not out inklusive 5 seksere.
Søndag var Albertslund i Esbjerg og her valgte Esbjerg at gå først til gærdet. Albertslunds åbningskastere havde ellers godt fat i Esbjerg, især J Ahmed med 3 for 18 og S Khan med 3 for 24 havde Esbjerg i vanskeligheder med 6 gærder nede for 52  men efter at de havde kastet deres overs løsnede grebet sig og det benyttede M Hadzimesinovic sig af med 69 points og sammen med S Radhakrishnan fik løftet ESbjerg da de sluttede på 189 for 9.
Albertslund startede ellers godt med 32 på tavlen da J Turin brød igennem med den først af i alt fire gærder. Kuram Hayat holdt den ene ende men ingen andre kunne holde fast, da Albertslund faldt endnu igennem  og var ude for 109. Endnu engang spillede Albertlunds spillere for meget på tværs og betalte prisen. Hvis ikke R Singh svingede kæppen til sidst var holdet endte under 100.

PP

HERKB01
A Venkatesh run out(R Saumy) 5
HERKB02
Grænseslag til K Dabengwa med lodret bat
HERKB04
Shezad Ahmed 6 på Per Pedersens kastning
HERKB06
Og endnu en S Ahmed 6
HERKB09
Shezads 6 sat sig fast på taget………
HERKB10
K Dabengwa scorede en del points med sin sweep
HERKB11
K Dabengwa c G Hedevang b R Saumy 34
HERKB13
Y Iqbal* c LH Andersen b R Saumy 0
HERKB15
Omar Hayat 4
HERKB16
S Ahmed undgik at blive løbet ud, men kolliderede med keeper Lars så doktor brormand AFtab måtte ud og assistere.
HERKB17
S Ahmed c ND Jørgensen b G Khan 57
HERKB19
Omar Hyatt 4
HERKB21
A Ahmed Jun c T Thøgersen b MB Kristensen 16
HERKB23
O Hayat run out(P Pedersen) 61
HERKB24
B Shah c T Thøgersen b R Saumy 17
HERKB26
AK Durrani 6
HERKB28
J Jojo+ c G Hedevang b MB Kristensen 26
HERKB30
AK Durrani run out(R Saumy) 30
HERKB31
T Thøgersen c J Jojo b Y Iqbal 0
HERKB32
ND Jørgensen 4
HERKB34
ND Jørgensen run out(A Ahmed Jun) 7
HERKB35
MB Kristensen b Y Iqbal 0
HERKB36
G Hedevang 4
HERKB38
R Saumy b A Ahmed Jun 0
HERKB39
DK Kølbæk c and b B Shah 1
HERKB40
LH Andersen*+ b A Ahmed Jun 1
HERKB41
G Hedevang 6 (free hit)
HERKB43
G Hedevang c and b B Shah 26
HERKB44
P Pedersen lbw b A Venkatesh 1

Back To Top