Ørerne i maskinen

  • Skrevet af: Peter Power
Bashir Shah 1
Bashir Shah

Esbjerg har startet deres turnering med en weekend i København og efter gårsdagens neglebidder i Ishøj, mødte Esbjerg så KB på Albertslunds bane. KB har heller ikke i år adgang til deres bane pga. genopbygningen af KB hallen. KB valgte at gå til gærdet først og en veloplagt KB hold begyndte at plyndre Esbjergs kasteside med god teknisk cricket, ført an af Pawan Sarangal (117), der på 96 bolde blev weekendens anden century. Han blev godt støttet af S. Ahmed med 37 og bagefter af Keith Dabengwa med 79. Til slut tog Omar Hyat (42*) og Bashir Shah (45) fat og sørgede for at KB endte på hele 371 points.

Albertslunds bane var for en gangs skyld hurtig, således en drive langs jorden gik til 4. Esbjerg var begrænset fra starten, idet Fr. Klokker blev under kampen mod Ishøj ramt på tommelfingeren. Her søndag var den vokset i størrelse, så Frederick keepede ikke og valgte under den givne situation ikke at gå til gærdet. Jakob Rubrin blev så skadet under markturen, så han kom heller ikke til gærdet. Esbjergs svar begyndte så som så med Henrik Øre, men der faldt et par hurtige gærder ved 22 på tavlen. Så kom Bashir Shah på med sin left arm spin og det kunne Esbjerg slet ikke magte. Tænk Bashir startede med at kaste 3 wicket maidens i træk og endte med et kasteresultat 6.4.-4-2-5. Så var Esbjerg reelt færdig og endte med 65 for 8 som er all out med 2 manglende gærdespillere. En trist søndag for Esbjerg med sådan et stort nederlag, men KB var bare så meget bedre og sammen med Svanholm bliver nok de to tophold i Elitedivisionen.

I første division gjorde Ishøjs andet hold kunsten efter deres første hold i lørdags ved at blive kastet ud for 82 af Copenhagen. Her var det Pannu og Rane som var de største skadevoldere med tilsammen 7 gærder. Men Copenhagen måtte kæmpe for sejren da de var 7 gærder nede for 68, men Pannu med 16 not out sørgede for sejren.
Sidste års nedrykker AB havde besøg af Soranerne, der valgte at gå først til gærdet. Singh (50) og Sundararajan (34) sørgede for at Soranerne nåede 208, hvor ABs J Ali tog 3 for 19. AB fik ingen god åbning som svar med 3 gærder nede for 40 points men T Khan (55) samt Mudabber Hussein holdt liv i AB’s svar indtil Khan faldt ved 168. Så gik gassen af ballonen så de sidste 5 gærder faldt for bare 11 points således Soranernes sejr blev på 29 points.
Svanholms andet hold gik førsteholdet i bederne ved at kaste Albertslund ud for 98. Her var det Z.Khan der tog 3 for 7 på seks overs, som var den største skadevolder, mens A Kahn som 10. mand for Albertslund fik løftet holdet med 23. Det voldte ikke Svanholm de store problemer med at passere med S.Munir 38* og S.Alam 31*.

Back To Top