Nyt tophold i 1 division

  • Skrevet af: Peter Power
Koldings nye bane
Koldings nye bane
Lars-Flemming Boldt slår til
Lars-Flemming Boldt c&b Steffan Langholz
Tom Wiese b Steffan Langholz
Josch Jensen 4
Josch Jensen b Osman Ghani H
Cane Peper b Osman Ghani H
Hauke Müller b Osman Ghani H
Gerrit Müller slår til
Paul Warman slår til
Gerrit Müller
Jürg Krüger slår til
Bikash Chandra Karmakar 4
Vidiyasai Sasitharan b Lars-Flemming Boldt
Steffan langholz slår til
Bikash Chandra Karmakar c †Jörg Krüger b Lars-Flemming Boldt
Steffan Langholz b Lars-Flemming Boldt
Christo Botma slår til
Aziz Ahmad
Aziz Ahmad slår til
Andreas Krengel
Slut - Mikkel Sørensen b Casper Müller

Der var kun en kamp i 1.division her lørdag, men det var også en vigtig kamp, idet de to førende hold i 1.division nemlig Kolding og Husum mødte hinanden i Kolding. Vejret var overskyet med enkelte solstrejf, men det blæste godt. Koldings nye bane har træer rundt omkring, så det giver godt læ til en bane, der er hurtig især ude ved grænsen hvor græsset ikke er tæt endnu. Kolding var uden Martin Pedersen, mens Husum lignede sig selv.

Kolding vandt lodtrækningen og sendte Husum til gærdet. Anført af Lars-Flemming Boldt (21) startede Husum aggressivt og scorede 30 på 4 overs, men det gik så galt for Lars, da han drivede bolden tilbage til Steffan Langholzs udstrakte hånd. Næste bold var en perfekt inswinger til kejthåndede Tom Wiese og midtepinden var væk. Cane Peper (24) og Josch Jensen (22) fik Husum videre, men begge blev inden for to overs kastet af Osman Ghani. Så var Gerrit (102) og Hauke Müller (2) sammen igen men ikke længe. Osman Ghani kastede en bold ned ad legsiden, som Hauke slår forbi, men bolden går bagom og rammer gærdet. Keeper Christo Botma får bolden i hånden og forsøger at stokke, men overliggerne er fjernet af bolden. Hauke er kastet ud. Men Kolding kunne ikke følge op på det. Gerrit Müller og Paul Warman (25) begyndte at bygge en gærdestand op. Kolding fik chancen, da Gerrit mistimede og gav en chance i marken, men blev tabt. I stedet lagde de 72 på totalen før Paul blev grebet og derefter lagde Gerrit og nu Jürg Krüger (42) 99 mere til. Gerrit nåede sæsonens fjerde century for straks efter at blive stokket på Ghanis kastning. Ghani fortsætter med at tage gærder, da de sidste ikke kunne bidrage med meget, således Husum endte på 262 for alle efter 46 overs og Ghani tog 7 for 41.

Det var klart for Kolding at en af deres gærdespillere måtte levere en halvleg for at Kolding kunne passere Husum. Det var en rolig start fra Kolding med Bikash Karmakar (15) og Vidiyasai Sasitharan (9) med 17 på tavlen efter 4 overs. Så slog Lars-Flemming Boldt til og kastede Vidiyasai. Steffan Langholz (8) kom til og der kom lidt mere fart til, men igen slog Lars til og fik Bikash godt grebet af keeper Jürg Krüger. Lars slog til for tredje gang med 42 på tavlen da han fjernede Steffans legpind. Christo Botma (18) og Aziz Ahmad (36) fik opbygget en gærdestand på 43, men Christo kunne ikke blive hængende og blev endeligt grebet ud, da han ellers overlevede et greb på en fejl bold. Veteranen Hauke Müller kastede 8 overs mod Kolding, men i virkeligheden var det nok nærmere 10, da han kastede 9 fejlbolde. “No ball” Hauke fik også fiduspokalen for denne bedrift, der gjorde at Husum kastede flere fejlbolde end udenoms, noget så sjældent. Aziz var den bedste hos Kolding for ingen formåede at blive hængende og lave en halvleg. Bharath Madderi (12), Mustafa Mayar (15), Søren Skov (18) og Osman Ghani (13*) all bidrog til Koldings 171, men det var ikke nok til en sejr. Lars-Flemming Boldt og Paul Warman tog begge 3 gærder hos Husum.

Husums sejr på 91 points betød at Husum nu fører 1. division, mens Kolding er henvist indtil videre til 3. pladsen.

Video highlights Kolding v Husum

Back To Top