Nyt fra vor mand "down under" 1

Nyt fra vor mand “down under”

  • Skrevet af: Alex Olsen

Så er der igen nyt fra 19-årige Anique Uddin (AB), der pt opholder sig i Australien:

“Siden min sidste opdatering lige før jul har jeg haft besøg af Mati Malik i sæsonpausen og fået spillet 5 kampe.

Jeg er 4 måneder inde i mit ophold med 5 uger igen. Som det ser ud nu slutter vi som nummer 7. Top 6 kvalificerer sig til finaler, hvilket desværre betyder, vi ikke skal spille finaler.

Da Mati var her til jul og nytår fik vi set Big Bash, Boxing Day Test samt Pink Test i Sydney. Det var dejligt at få snakket lidt dansk og dele disse oplevelser med en dansk cricketspiller 🙂 Mati, Bobby og jeg fik også set en ODI mellem Australien og Pakistan. Første gang jeg møder Bobby 🙂

Mati og jeg nyder en Big Bash kamp
Australien mod Pakistan Pink Test

Temperaturen er kommet op omkring 30+ hvilket gør træninger og kampe virkelig hårde. Det er en hård opgave – især når man er i marken 80 overs.

Brighton Cricket Club er en god klub hvor jeg har lært meget samt fået mulighed for at spille på deres første hold med en rolle som nr. 4 og holdets main spinner. Sporten spilles på et anderledes niveau der betyder at man går hårdere til den mentalt. Teknisk er der ikke så stor forskel på de bedste spillere i Danmark og normale spillere i VSDCA.

Har heldigvis spillet de fleste kampe i 1st grade af Victoria sub-district cricket association, hvilket siges at være den næsthårdeste competition i Victoria efter Premier cricket. Har spillet mod et par county spillere, spillere fra Indien og en Vanuatu spiller.

En lærerig proces som der helt sikkert har udviklet mit mentale og tekniske spil.

Lige nu er mit mål at slutte godt af og muligvis få mit navn på klubbens honour board.

En varm dag i marken

Ønsker jer alle en god pre-season så vi forhåbentligt kan få en god og sjov sæson i år!

Varme hilsner

Anique Uddin”

Se tidligere indlæg fra Anique her: Julehilsen fra Melbourne

/GV

Back To Top