Nyt fra forbundet – juli 2017

  • Skrevet af: Alex Olsen

Kære klubber

Sommeren står for døren og derfor får I her en række informationer, som vi tænker kan være nyttige for jer i den kommende tid:

Sekretariatet er åbent hele sommeren
Vi er dog meget ude af huset, lav derfor en aftale ved at ringe eller maile inden du kommer forbi.
Stort set alle klubber har nu bestilt og modtaget deres bolde til resten af sæsonen. Mangler du akut bolde? Så kontakt Ole med det samme pr mail til dcf@cricket.dk eller mobil 31693060, da han holder ferie fra på fredag d. 7. juli.

Følg med i Dansk Crickets aktiviteter
Listen er netop blevet opdateret, og du kan se mere her: Vigtige datoer [opdatering: Gå til vores nye Kalender]

ICC’s årlige konference
Formand Umair Butt og bestyrelsesmedlem Alex Olsen var i London d. 19.-23. juni. Læs om ICC Council Meeting London 2017 og hvad det betyder for Dansk Cricket.

Turneringen over sommeren
Vi er mere end halvvejs gennem sæson 2017 og mange hold holder pause de nærmeste par uger. Der har været en del flytninger i juni grundet Ramadanen men mange kampe har allerede fået nye datoer. Udsatte kampe indtil dato SKAL have ny dato (hjemmeholdets ansvar!) inden 1. august – i modsat fald vil hjemmeholdet risikere at tabe kampen 0-2. I ungdomsrækkerne er et par hold desværre trukket og nogle kampe ”hænger” efter regnvejrsproblemer omkring sæsonstart. Klubberne opfordres til at aftale nye datoer med hinanden og få Turneringssystemet opdateret (skriv mail til turnering@cricket.dk).

Generelt har de fleste klubber fået godt styr på indberetninger (altså uploads af resultat og 2 x skemaer – eller mail om udsættelse/ændret dato), hvilket er dejligt for os alle. Enkelte klubber forsømmer stadig og nogle har nu beklageligvis modtaget bøder for disse elementære mangler.

LIVE-scoring i landsdækkende rækker har hidtil fungeret rimeligt til glæde for rigtigt mange cricketfans. Vi gør opmærksom på, at det er et krav for hjemmeholdet i de bedste rækker! Beklageligvis oplevede nogle klubber i den forgangne weekend, at der tilsyneladende var nogle problemer med ”licens”, som gjorde, at man ikke kunne følge alle kampe. Andetsteds fungerede det fint. Vi arbejder på at få det hele til at køre igen hurtigst muligt.

T20 Turneringen nærmer sig sin afslutning. Flere rækker er allerede færdigspillet. På lørdag d. 8. juli kl. 12 spilles på Gentofte Stadion Serie 3 finale mellem Soraner CC og Bov CC. Samtidigt skulle have været Serie 2 finale med Nørrebro som hjemmehold men kampen er udgået, idet hverken vinderen eller nr. 2 i Vest kan stille hold… Tillykke med Mesterskabet til Nørrebro.

Slutteligt skal lyde en opfordring til klubber, som har glæde af neutrale dommere: Husk at have penge/afregning klar til dommerne INDEN kampstart. Og dommerne skal huske at benytte den officielle blanket til afregning (kan downloades fra hjemmesiden).

Masterklub-netværket
I 2017 har Masterklub startet gode samtaler om partnerskab med de fleste klubber med ungdomstrænere. Derfor giver indlæggene i nyhedsbrevet fra Juni indblik i flere klubber end før – læs Klubnyt: Forældre rundt om i landets klubber gør mere aktivitet mulig

Glæd dig til efteråret – ny hjemmeside og mulighed for klubsider er på vej
Efter diverse analyser, kravspecifikation og udbudsrunde blev Nordic Custom Made valgt som leverandør af forbundets nye hjemmeside-løsning i starten af marts.

Derpå dykkede vi ned i detaljerne omkring tekniske muligheder og gik i dialog med leverandøren af administrationssystemet Klubmodul, som vi også har valgt, og som der kommer til at være et par koblinger til fra hjemmesiden. Blandt andet kommer Danmarkskortet, som I kender, til at have links til sider med kluboplysninger i Klubmodul. Dette giver også mulighed for at de klubber, som ønsker det eller endnu ikke har egen hjemmeside, kan få én. Mere om dette i løbet af efteråret.

I slutningen af april startede udviklingen af det nye design til cricket.dk. Vi har haft en meget positiv proces med blandt andet involvering af repræsentanter for vores målgrupper. Planen er nu, at Nordic Custom Made udvikler den tekniske platform på baggrund af designet hen over sommeren. Herefter kommer arbejdet med opbygningen af den nye struktur og indholdet på siderne.

Vi håber at kunne gå i luften med den nye hjemmeside i slutningen af september.

DCF ønsker alle en rigtig god sommer.

Back To Top