Nyhedsbrev fra Eliteudvalget

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Elitearbejdet skal stå sin prøve

Turneringen er i fuld gang og vores elitespillere har for manges vedkommende fået fuldt udbytte af deres træning gennem vinteren. Det er i hvert fald noteret at både ungdomsspillerne og seniorspillerne i vores elitetrupper alle har haft gode resultater på banerne.

Over de kommende måneder skal vores ungdomselitehold op mod de bedste i tilsvarende aldersgrupper i Europa, og vores seniorlandshold skal spille World Cricket League Division 4 i Los Angeles.

For at kunne indfri vores ambitioner for alle vores elitehold har vores trænerteams målrettet set på hvilke områder, hvor holdene skal forbedre sig i forhold til tidligere turneringer. Generelt for alle hold er det:

  •  Fysisk træning
  • • Commitment fra spillerne
  • • Opgradering af markspillet

For seniorlandsholdet blev der således i oktober måned 2015 udtaget en trup på ca. 25 spillere, som havde potentialet til at indgå i den endelige trup. Der blev opsat krav for at indgå på holdet i forhold til træningsdeltagelse og spillernes fysiske form.

For mange af de spillere der har vist ekstraordinære resultater i den første halvdel af den hjemlige sæson gælder, at de også har opnået ekstraordinære mål for deres fysiske form i løbet af vinteren og i sæsonen.

Samtidig er frekvensen af elitetræninger øget siden sidste sæson, hvilket også stiller krav til spillernes commitment. Her er der også sammenhæng at spore mellem resultaterne i elitedivisionen og spillernes commitment. Det er altid en fornøjelse at se unge spilleres hårde arbejde bære frugt.

World Cricket League Division 4 

World Cricket League Division 4 vil blive spillet I perioden lørdag den 29. oktober 2016 til lørdag den 5. november 2016 i WoodleyPark i Los Angeles, hvor vi møder USA, Bermuda, Italien, Jersey og Oman.

Trænerteamet har allerede længe været i gang med at planlægge en optimal optakt til turneringen indenfor de rammer, som vi har i Dansk Cricket. I planen indgår både individuelle træningsprogrammer som fællestræninger og opvarmningskampe.

Planen forelægges på næste bestyrelsesmøde og vil blive offentliggjort straks efter. Dog ligger det allerede klart, at holdet og reserver til ICC turneringen vil blive udtaget i slutningen af august måned med baggrund i at skabe de bedste betingelser for forberedelserne til turneringen som muligt.

Seniorlandsholdet til Holland

Som en del af forberedelsen tager et udvalgt hold til Holland i denne uge, hvor vi skal spille både 50 overs kampe og en T20 turnering. Vi glæder os til at se vores bedste hjemlige spillere blive testet på højere niveau og håber på, at mange af dem kan bære deres gode form og resultater med på turen.

Et par spillere i truppen er pt. skadet, bl.a. anfører Michael Pedersen. Omar Hayat er et nyt ansigt i landsholdstruppen. Omar har med rigtig gode resultater i første halvdel af sæsonen vist, at han fortjener chancen på højere niveau, og han vil uden tvivl forsøge at erobre en af pladserne på flyet til LA, hvor intet på nuværende tidspunkt er givet.

Til turen til Holland er følgende spillere udtaget:

Holland 50 oversHolland 20 overs
Amjad KhanSaif Ahmed
Zameer KhanZameer Khan(wk)
Frederik Klokker (wk)Yasir Iqbal
Hamid ShahMartin Pedersen
MontyMonty
Mads HenriksenMads Henriksen
Basit JavedBasit Javed
Bashir ShahBashir Shah
Saad AhmedSaad Ahmed
Anders BülowAnders Bülow
Shangeev TasShangeev Tas
Omar HayatOmar Hayat

På Eliteudvalgets vegne

Carsten Pedersen og Søren Henriksen

 

 

 

 

 

Back To Top