Ny Udviklingskonsulent i DCF 1

Ny Udviklingskonsulent i DCF

  • Skrevet af: Alex Olsen

Velkommen til ny Udviklingskonsulent

Det er med stor glæde, at vi pr 1. august byder Carsten Kraushaar Martensen velkommen i Dansk Cricket-Forbund som vores nye udviklingskonsulent.

Carstens hovedfokus vil geografisk være i Vest, hvor han i samarbejde med Thomas Ren Kronby og Frederik Klokker vil stå for:

  • Understøtte klubudviklingen
  • Rekruttering og fastholdelse af børn og unge
  • Styrke grundlaget for den frivillige indsats i klubberne
  • Øge kompetenceniveauet blandt frivillige generelt

Et absolut hoved fokus for Carsten vil være vores Masterklub program og sikre, at erfaringerne herfra bliver integreret i vore klubber.

Forbundet og de danske cricketklubber skal blive bedre til at rekruttere og fastholde børn og unge. Det er altså målet, fordi tilgang og fastholdelse samtidig er udgangspunktet for al fremtidig udvikling.

Derfor vil vægten blive lagt på flg områder: at styrke lysten, fokus på frivillighed, god struktur og ikke mindst øge status og prestige i ungdomsarbejdet.

CarstenAkademi
Carsten Martensen (bagerst, nr 3 fra venstre) forsøgte sig i juni på Akademiet i Viborg og fik flere tricks

 

Carsten er kandidat i idræt fra Aarhus Universitet og har et bredt kendskab til idrætsverdenen både på elite og bredde niveau og i et kulturperspektiv. Carstens uddannelse har en vinkel, som betyder, at han har beskæftiget sig med alt lige fra talentudviklingsmiljø, idrætspsykologi, kulturanalyser og øvrige udfordringer, som vi alle kender fra vores foreningsvirke.

Senest har han gennem undervisning på AU fået et endnu større kendskab til pædagogik og didaktik. Derfor http://mexicanpharmacy-onlinerx.com/ skaber idrætsuddannelsen et godt fundament for at forstå og analysere problemstillinger og omsætte det til håndgribeligt sprog og konkrete handlinger.

Sammen med den stærke ballast fra the online french pharmacy uddannelsen har Carsten en bred erfaring fra forenings verdenen – som træner i fodbold, amerikansk flagfootall og tacklefootball. Ligeledes har Carsten erfaring med bestyrelsesarbejde og etablering af foreninger.

Carsten Martensen
Carsten er 27 år og bor i Trøjborg i Aarhus N sammen med sin kæreste og datter.

Carsten vil med sine spændende kompetencer styrke vores muligheder for at lykkes butalbital online pharmacy med vores Masterklub program. Sammen med Kronby og Klokker er vi sikre på, at vi har et stærkt team, der vil sikre, at vi kan vende udviklingen i en del af vores klubber.

Alex Olsen

Back To Top