Ny storsejr til det danske U.17.landshold

Ny storsejr til det danske U17-landshold

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Kampens og Danmarks store spiller Saud Munir scorede Century
Kampens og Danmarks store spiller Saud Munir scorede Century

Denne gang gik det ud over Italien som tabte med 172 points

Det kører stadigvæk for det danske U.17.mandskab, som i dag nedsablede Italien med 172 points.

Danmark battede først og endnu engang fik åbningsparret Saud Munir(106 på 128 bolde) og Azaan Ur-Rehman (35 på 60 ) en flot start med en gærdestand på 72. Efterfølgende lagde både Shangeev Thas (19) og Altamish Durrani(30) pænt på tavlen, alt i mens Saud Munir spillede stille og roligt og fik tavlen til at rulle, og da turneringens bedste gærdespiller ind til nu , Oliver Hald Damgaard gjorde sin entre gik det hurtigt. En hurtig gærdestand mellem Munior og Damgaard gav 64 points.

Det danske hold sluttede med en total på 280 for 5 Saud Munior Century 106 og anfører Oliver Hald Damgaard 62 på 36 bolde, var de store batsmen på det danske mandskab.

Det danske åbningsgærde Azaan Rehman i et meget specielt stød
Det danske åbningsgærde Azaan Rehman i et meget specielt stød

Pitchen i dagen kamp meldes langsom og flad for kasterne, så det handlede om for danskerne at bowle med længde og retning, da det italienske hold i forvejen havde store problemer med at producere med et bare nogenlunde tempo. Vi fik således Italien ud for 108 på 40 overs.

Der var tre danske bowlere der tog 2 gærder – Athik Saumy 2 for 11, Shangeev Thas 2 for 23 og Thabanish Prem 2 for 24, Magnus Krsirensen tog 1 gærde for 10 på sine 5 overs.

Indtil videre har vores tre gærdespillere- Oliver Hald Damgaard(183 med et snit på 91,3). Saud Munir(192 med et snit på 64,0) og Sangeev Thas (132 med et snit på 66,0) været i top i de tre kampe.

Shangeev Thas ude i sit yndlingstød swip i kampen mod Italien
Shangeev Thas ude i sit yndlingstød swip i kampen mod Italien

Den danske sejr kom til at lyde på 172 points. I morgen bliver der nok lidt mere kamp om bolden, hvor det danske hold dog er favorit til at vinde kampen mod værterne fra Holland.

Jørgen Jønsson

Back To Top