Ny sejr for Svanholm

  • Skrevet af: Peter Power
G Hedevang b J Henriksen
Mads Henriksen slår en sekser
J Henriksen b M Mahendrarajah
Adnan Akmal 6
Hamid Shah 4
Hamid Shah 6
H Shah* st M Navabi b R Saumy
A Akmal c J Varatharajan b I Saumy
M Mahmood run out(I Saumy)
Mads Henriksen 6
A Hashmi+ c M Navabi b M Mahendrarajah
Mads Henriksen 6
Ny sport? Brydning med cricket bold......
Mads Henriksen 6 (med lodret bat)
L Ali c M Mahendrarajah b R Saumy
M Henriksen c G Hedevang b P Mansfield
A Ullah c I Saumy b P Mansfield
A Wahid c I Saumy b P Mansfield
T Ahmad c M Navabi b P Mansfield
Christo Botma 4
M Laljani c A Hashmi b A Ullah
P Mansfield overlever appel
men næste bold..P Mansfield lbw b T Ahmad
Christo Botma 6
C Botma c L Ali b T Ahmad
R Saumy* b T Ahmad
Glen Hedevang 6
Ilyas Saumy 6
G Hedevang b J Henriksen
M Navabi+ c A Akmal b J Henriksen
I Saumy c A Hashmi b J Henriksen
M Mahendrarajah c A Wahid b H Shah
S Nørtoft b J Henriksen

Elitedivision (søndag)

Svanholm var på besøg i Herning på en dag, der var overskyet og truede med regn i flere perioder. Der var en lille regnpause, men det betød intet for kampen, som ikke blev reduceret fra starten. Herning vandt lodtrækningen og valgte at sende Svanholm, der måtte undvære Zishan Shah pga. karantæne, til gærdet.

Herning fik en god start da Mayo Mahendrarajah fjernede Johans Henriksens off-pind uden scoring. Det bragte Svanholms nye professionel træner Adnan Akmal (kaldet Marty) til gærdet og sammen med Hamid Shah fik gang i Svanholms halvleg med nogle gode slag.

Adnan Akmal

Det gjorde at Herning måtte skifte kastere og endte med at bruge Saumy brødrene fuldt ud, da de kunne holde længden. Andre Herning kastere fik kun en over da de blev straffet prompte for de kastede for kort. Der kom et par pauser da man måtte lede efter bolden i havene. Det lykkedes dog for Saumy brødrene at fjerne begge gærdespillere, men det betød at Mads Henriksen kom til gærdet og han holdt den ene ende mens gærderne faldt efterhånden i den anden. Han scorede 79 med seks seksere og der var 230 på tavlen, da han blev grebet ud. På et tidspunkt så Svanholm ud til at lave over 300, da de havde en høj scoringshastighed, men tabet af gærderne betød at holdet endte med 244 på tavlen. Svanholms hale kunne ikke bidrage med meget og Hernings P Mansfield kunne ende med at tage 4 gærder for 20. Det er tydeligt at Herning savner deres professionel Ramesh fra sidste år samt Nikolaj Damgaard og Oliver Hald, som spiller nu i Skanderborg i deres kasteangreb.

Herning gik ellers frisk til sagen fra starten og følte sig ikke truet af Svanholms åbningskastere Mads Henriksen og Atta Ullah. Der måtte en gærdefejl til at det første gærde faldt ved 35, da Laljani blev grebet for 18. Touqueer Ahmad slog straks til, da Mansfield blev fanget ben for ellers styrede Christo Botma og Iyhas Saumy sagerne indtil Christo ikke kunne slå bolden ud af banen, men fandt Lucky Ali på grænsen for 31. Raizul kom ud til sin bror, men det blev ikke nogen stor gærdestand, da Raizul blev kastet. Til gengæld blev Glen Hedevang hængende, således at Herning kom forbi 100 og med Iyhas i fin form var der en chance, men Glen blev kastet og keeper Navabi straks grebet, så lignede det desværre et nederlag, især da Iyhas faldt som ottende gærde for 52. Da Nørtoft faldt som sidste mand stod der 162 på tavlen. Jonas Henriksen blev bedste kaster med 4 gærder for 39 mens Touqueer tog 3 for 19.

Svanholm fører nu divisionen med 2 sejre fra 2 kampe.

Videohighlights Svanholms halvleg

Videohighlights Hernings halvleg

1.division (lørdag)

AB var på besøg i Kolding på en lørdag som var overskyet og koldt. AB besluttede at gå til gærdet først mod et Kolding hold som var uden Steffan Langholtz. ABs gærdehalvleg blev ikke præget af de store scorér på Koldings lille bane. Inden nogen kom i gang, så kom de ud. Bedst var Kiyani der til sidst med nogle lystige slag kom på 27, mens AB endte med 176. Kirkmand tog 3 gærder for 35.

Koldings svar var tydeligvis præget af en gærdespillers præstation, nemlig Ahmed Aziz, der fortsatte hvor han slap fra Koldings sidste kamp, med at score en stor procent del af Koldings total. Med 14 grænseslag og en halvleg på 81 og en høj strikerate lagde han grundstenen til at Kolding kunne passere AB’s total, efter at Kirkmand og Søren Skov have en ubrudt gærdestand på 46. AB brugte hele 8 kastere i forsøget på at få et gennembrud.

T20 Øst

Lørdag var Soranerne på besøg i Svanholm Park hvor Svanholm var nok stor favorit. De gik først til gærdet og kom ikke til at dominere gærdesiden. Kun Zishan Shah med 34 stak hovedet frem, da holdet mistede 7 gærder for at lave 129 på 20 overs. Men man skal huske at banen er stor og det blæste meget, så forholdene var ikke ideelle.
Men det viste sig at 129 var nok til at vinde over Soranerne, som kun kunne svare med 100 med Pancal bedst med 46. Touqueer Ahmad var bedste kaster med 3 gærder for 14.

Back To Top