Ny pitch i Esbjerg

  • Skrevet af: Alex Olsen

Som optakt til sæsonen 2021 kører vi en lille status serie med fortællinger fra klubberne i 1. division og elitedivisionen.

Klub: Esbjerg Cricket Klub Vestjyden
Klubdragt – farve: Sort og blå
Træner: Ivan Kristensen og Kasper Rubin
Anfører: Magnus Brunsgaard
Holdleder: Søren Wolf Petersen
Regnskabsfører: Det er en opgave vi skal hjælpe hinanden med at udfylde i klubben.
Spillertrup: Magnus Brunsgaard, Kasper Rubin, Jakob Rubin, Mads Slebsager, Kasper Singh, Ivan Kristensen, Søren Wolf Petersen, Narongchai Gaj Nielsen, Jordan Turin, Vaishnavi Sreeram, Tanmay Chaturvedi, Mads Skovby, Oliver Vesterbæk, Henrik Øre, Grant Davis, Dilip Lingarathnam, Peter Banke og Daniel Klitgaard
Tilgang: Dilip Lingarathnam, Grant Davis og Kasper Singh
Afgang: Frederik Klokker
Klubhus faciliteter under corona: Vi har samme faciliteter som normalt. Omklædningsrum til hjemmeholdet og en kastehal der som altid, vil blive brugt som omklædning af udehold, med god mulighed for at overholde diverse regler om afstand osv.
Forventninger til sæsonen: Vores forventninger til sæsonen, kommer helt basalt til at være at hygge os og vinde så mange kampe som muligt. Vi stræber ikke er en specifik placering. Men vi har som mål at tage en kamp af gangen og møde op til kampe og gøre hvad der skal til for at vinde.
Har klubben gjort noget ekstraordinært i denne Corona tid: Vi har færdiggjort renoveringen af klubhuset og ventet spændt på at komme i gang igen.
Nyheder i klubben: Vi er netop nu i gang med at få anlagt ny pitch. Vi glæder os til den kommende sæson, og kampene på den nye beton pitch.

Back To Top