Ny overbevisende sejr til det danske U.17.landshold

Ny overbevisende sejr til det danske U17-landshold

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Tilfredse U.17.spillere efter kampen
Tilfredse U17-spillere efter kampen

Igen var anfører Oliver Damgaard Hald kampens store spiller

Nu har alle de fire hold ved denne kvalifikationsturnering spillet 2 runder, og vi bliver nødt til at være så ubeskedne at konkludere, at det danske hold efter den første tredjedel virker bedst, og nu må finde sig i at være favorit til at vinde turneringen. Vi ved godt, at der er et godt stykke arbejde der skal laves endnu, men det danske hold virker som det mest homogene mandskab, som hvis Oliver Halds tropper husker hvad holdets trænere har indprentet omkring koncentrationen i sær i vores gærdespil, så tror vi på succes og endelig turneringsejr.

Anfører tabte nok lodtrækningen, men vandt så alt det andet - "Man of the match" og topscorer
Anfører Oliver Damgaard Hald tabte nok lodtrækningen, men vandt så alt det andet – “Man of the match” og topscorer

I Kampen i dag blev vi af Guernseys anfører sendt til gærdet først, og scorede 243 for alle på 43 overs. En god score som gav holdet den nødvendige ballast, med to gode gærdestande – Saud Munir (54 på 90 bolde)og Shangeev Thas(57 på kun 44 bolde) på 77 points, og den anden stand mellem Oliver Hald Damgaard(75 på 55 bolde) og Saud Munir, endte på 99 hvor begge gærdestande var udslagsgivende i den fine halvleg, hvor den eneste lille mangel var, at vi ikke brugte alle vore overs, da de sidst 6 gærder kun fik lagt 23 points på tavlen yderligere. Kampens store spiller Oliver Hald Damgaard, som også blev kåret til ”Man off the match” spillede på ny en storslået halvleg- som DCFs næstformand Søren Henriksen på åstedet udtrykte det ” det er en af de bedst spillede halvlege jeg har set i dansk ungdomselite-cricket”. Ingen tvivl om at Oliver Hald er i stærk fremgang, og når han så samtidig virker med begge ”cricketstøvler” solidt plantet på jorden, er han også i gang med at udvikle sig til det naturlige midtpunkt som anfører på et godt hold.

Shangeev Thas spillede endnu en stor kamp ved gærdet
Shangeev Thas spillede endnu en stor kamp ved gærdet

Efter en udmærket start fra Guernsey – 90 for 3 – begyndte gærderne at rasle, og i sær Jonas Henriksen (4 for 28 på 8 overs) fik godt og grundigt ryddet op til sidst, således at Guernsey endte med beskedne 128 for alle på 34 overs. Saud Munir var næsten umulig at spille med hans konstante bowling tog han 2 gærder for kun 14 points inkluderet 4 maidens ud af sine 7 overs.

Samtidig er der meldinger der fortæller om godt markspil fra danskerne som leverede langt under halvdelen af de ekstra der blev givet i går.

Det danske hold vandt kampen med 115 points og er nu eneste ubesejret hold tilbage i turneringen. I morgen er der hviledag.

 

 

 

Back To Top