Ny landstræner – igen!

  • Skrevet af: Alex Olsen

Kieth Dabengwa udnævnt til ny landstræner

Fra den 1. oktober 2021 har forbundet ansat Kieth som afløser for Ruan Louw.  Ruan nåede desværre kun at være i landet få måneder, inden han af personlige årsager ønskede at fratræde og rejse hjem til England. Forbundet havde naturligvis en fin dialog med Ruan, således både han og vi kunne komme hurtigt videre.

Vi er meget glade for, at vi i forståelse med KB har fundet en god løsning hurtigt, således forbundet ikke står uden en landstræner.

Kieth er allerede i gang nu, og sammen med Frederik Klokker, er de sidste forberedelser til ICC Men’s T20 World Cup Europe Qualifier, der spilles i Desert Springs i Spanien i fuld sving. Med i forberedelserne og under turneringen i Spanien, er tilknyttet Alfonso Thomas. Alfonso har en masse relevante kompetencer og han glæder sig til at være involveret i vores bestræbelser på at levere et positivt resultat i Spanien.

Ligeledes har vi også interessant støtte fra Gary Kirsten. Gary gennemfører sammen med Kieth en række video seancer, der skal inspirere os i den sidste face inden afrejsen til Spanien.

Holdet afrejser den 13 oktober og er retur den 22 oktober.

Mere info om holdet og turneringen følger snarest.

Back To Top