Tandlægen blev væk 6

Ny konge?

  • Skrevet af: Peter Power

Undertegnede måtte blive hjemme i dag med en gevaldig forkølelse – nummer 2. Det var ikke godt at være ude i går.

Men i Elitedivision var Ishøj på besøg i Esbjerg opsat for at komme hjem med points men vi fik en kamp der lignede kampen i går i Herning. Esbjerg valgte at gå først til gærdet med Frederik Klokker som åbner sammen med Henrik Øre.  De fik en god åbning hvor der blev mere skubbet til bolden i hullerne da Ishøjs kastning er tæt i starten.  Zakir som fjerde kaster fandt vej igennem Henrik Øre ved 65 på tavlen. Det gav plads til Jacob Rubin der sammen med Frederik havde en gærdestand på 82.  Nu var overne ved at blive brugt op så der kom mere fart i feltet fra Kasper Rubin og Frederik. Ishøj brugte hele syv kastere i forsøget med at bryde igennem. Magnus Kristensen blev dog fanget ben for og til sidst blev Kasper kastet ud. Men Frederik nåede sit century og gik not out da Esbjerg nåede 232 for 4.

Ishøj fik ikke nogen ønske start, da Akthar blev løbet ud med 1 på tavlen.  Shah og Ahmed fik lidt skik på halvlegen, men ved 43 blev Shah fanget ben for af Jacob Rubin. Så kom P Kumar til gærdet og som overskriften antyder blev en ny konge.  Lørdag blev Kumar kastet på første bold og i dag søndag gav han et returgreb på første bold.  Så det må være et “kongepar”. Ishøj kom i krise og gærderne begyndte at falde. Med syv nede for 135 så det sort ud, men Ishøjs hale ligesom lørdag bed fra sig med A Khan førende med 35. J Khan måtte udgå, men kom ind til sidste dog kunne Ishøj  ikke komme i nærheden og var ude for 182. Rubin brødrene var skadevolderne med 4 gærder hver. Så det var en skidt weekend for Ishøj med 2 nederlag.

1.division

Soranerne spillede deres anden kamp i Kolding. De gik først til gærdet opsat på en bedre indsats end om lørdagen. Takket være keeper Gopalam (47) og P Naithani (62*) nåede Soranerne 215 for alle gærder. Kolding brugte ni kastere! Men Stefan Langholz og V Sasitharan tog 4 gærder hver. Stefan åbnede for Kolding og var hurtigt ude Martin Pedersen overtog føringen og scorede hurtige points men da han faldt ved 43 faldt Koling sammen og var 68 for 7 før Sasitharan og Nielsen havde en gærdestand på 40. Det var ikke nok og Kolding var ude for 133.

 

Back To Top