Nordic Cup – Kvinder

  • Skrevet af: Alex Olsen
Tur til SverigeStemningen er høj - også når det er regnvejrs pause. En helt naturlig del af sporten på vores breddegrader
På vej på banen som hold for første gang

Nordic Cup 2022 T20I kampe

(Modtaget fra Ronja Nielsen)

I weekenden den 27.-29. maj 2022 afholdtes Nordic Cup i den svenske by Kolsva på Guttsta Wicked Cricket Ground.

Gennem weekenden blev der i alt spillet seks T20I kampe, hvoraf det svenske hold spillede fem kampe, det norske fire og det danske tre. Svenskerne endte med at være ubesejrede, mens det danske hold desværre tabte alle tre kampe.

Dette var imidlertid ikke at spore på humøret i den danske lejr, for den danske trup havde set frem til weekendens kampe med spænding og glæde. Mange havde nemlig ikke spillet en cricketkamp med fuldtallige hold i flere år, mens andre i truppen end ikke havde prøvet at spille en kamp før.

Trænerne Matt og Mojo var af den grund også gode til at fremhæve, at kampene heller ikke udelukkende handlede om at vinde. Det handlede i lige så høj grad om at få kamperfaring og at udvikle sig som hold. Og weekendens kampe var et godt skridt på vejen mod dette. For selvom de fleste kvinder havde mødt hinanden før og trænet sammen på DCF’s fællestræninger flere gange gennem det forløbende år, var det første gang den danske trup optrådte som ét hold – og dette kunne mærkes på fællesskabsfølelsen. Der blev heppet og hujet på hinanden til træning, under opvarmning og til kampene. De mere rutinerede spillere var ligeledes gode til at dele ud af erfaringer og give råd til de nyere, og efter blot tre kampe syntes holdet allerede at have udviklet sig.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse at være med, og der skal lyde en kæmpe tak til det svenske og norske hold for gode kampe og godt humør, samt en særlig tak til de gæstfri svenske værter; Guttsta Wicked Cricket Ground, som dagene igennem stod for at diske op med lækre hjemmelavede middags- og aftensmad til alle tre hold.

Back To Top