Nørrebros sammenbrud – nu med video

  • Skrevet af: Peter Power

Highlights Nørrebros innings

Nej, der er ikke tale om et sammenbrud på banen. Da Nørrebro var ved gærdet og mistede den ottende gærde så vandrede alle ud af banen. For de få tilskuere, der var tilstede, var det meget uforstående, men så kom det frem at Nørrebros fjerde bil var brudt totalt sammen lige efter Storbæltsbroen og de kunne ikke nå at komme frem til tiden. I stedet for en masse bøvl så valgte Nørrebro at spille med 9 mand.

Der var ingen tegn på sammenbrud, da Nørrebro startede ved gærdet. Skanderborg havde vundet lodtrækningen og var villige til at forsinke kampen. Nej Waqas Hafeex (45) og Ejaz (25) havde godt styr på sagerne fra starten af. Begge åbningskastere havde slet ikke bid og var slet ikke vanskelig at spille. Så allerede efter otte overs kom spinnerne på i håb om at få et gennembrud. Først da der stod 65 på tavlen begik Ejaz den fejl at slå bolden direkte til Chris Rasmussen på Manans kastning. Manan, som kommer fra Bangladesh, er pludselig blevet Skanderborgs bedste kaster, da han har taget gærder i de sidste to kampe. Det gjorde han også i dag. Han har en akavet aflevering, der måske forvirrer gærdespilleren, men idag var det hans “armball” som slet ikke skruer som tog gærderne. Waqas havde demonstrativt slået to seksere i rap, men endte med at det næste forsøg kunne Rizwan Mahmood lige nå at gribe på grænsen. Straks efter faldt Cheema (11) og Manan sørgede for Saad Haffez (8) , Kiyani (7) og Sahi (12) var ude forholdvis billigt. Men Muhammad (33) sørgede dog for at Nørrebro fik flere points på tavlen inden de to sidste gærder faldt. Tavlen viste 182 for 8 på 38 overs.

Hightlights Skanderborg innings

Det lyder af et stort score, men for en gangs skyld var Skanderborgs bane lynhurtig og hvis man dertil lægger, at der var kun ni mand i marken, så bliver scoren væsentlig mindre. Alvoren fra Skanderborg blev vist ved Fr. Klokker og anfører Michael Pedersen åbnede. Og det var en veloplagt Frederik Klokker (104*) fra starten. Han kunne styrer sine cuts og andre slag i hullerne, så det blev til 20 grænseslag i alt. MA Kiyani var Nørrebros bedste våben. Han fandt hullet mellem Michaels bat og ben med 69 på tavlen. Sangeev T spilte ikke tiden og gik løs på kastningen med det samme, men det blev også hans endeligt ved totalen 98. Rizwan og Frederik lagde så 56 points mere oveni, da Rizwan blev snydt af Muhammads korte hurtigere bold. Skanderborg mistede så et gærde mere inden de passerede Nørrebros total og Frederik Klokker nåede så vist årets første century. Nørrebro havde forinden erkendt nederlaget for der var ingen motivation blandt markspillerne, hvilket er forståeligt nok med kun 9 mand.

Med sejren er Skanderborg sikre på at få bronzemedajlerne. Kampen om guldet er dog ikke slut da Svanholm vandt overraskende stort over KB.

 

 

I 1. division var Svanholm 2 på besøg på Mikkelberg. Husum valgte at gå til gærdet først og mistede hurtigt to gærder. Men Finn Kleissl og Lars Flemming Boldt fik Husum på ret køl igen. Efter Finn blev kastet for 56, var det J Wiese som holdt sammen på holdet indtil han gik ved 180. Som sædvanligt kunne Husums hale ikke vifte ret meget og 187 blev totalen. Svanholm startede ellers rimeligt og første gærde faldt ved 39, men så faldt gærderne ved jævne mellemrum og da det syvende gærde faldt ved 121, så det ikke så godt ud for Svanholm. Men Bobby Malik trådte til og sammen med Safi fik Svanholm tilbage i kampen. Så blev Bobby grebet ved 178 og da Safi blev kastet ved 181 var der virkelig spænding på. Men 2 grænseslag fra Z Kahn sørgede for at Svanholm fik sejren hjem.

I Kolding var Ishøj 2 på besøg. Ishøj valgte at gå til gærdet først og man blev vidne til et one mand show fra Mohammad, der med sit 104 pelsede Kolding for 9 seksere og 7 firer mens gærderne raslede i den anden ende. De andre gærdespillere scorede ialt 32 ud af Ishøjs 149 ao. Nu virker 149 af ikke meget når man husker hvor lille Koldings bane er, men pitchen er jo ikke så nem. Christo Botma startede sin one man show, men beklageligvis for Kolding blev han grebet for 54 da totalen var 63. Så raslede gærderne og Kolding var pludselig 8 nede for 87. Men Mayar og Havmøller blev stående indtil 118, da Havmøller blev grebet. Sidste par blev ved, men Mayar blev grebet som sidste mand ved 131.

Koldings nederlag betød at de mistede første pladsen netop til Svanholm 2. Esbjerg, der vandt i Glostrup, er på 3. pladsen, men har spillet to kampe færre end Kolding. Så spændingen er velbevaret i divisionen.

Anders Bülow
MT Manan
K Ejaz c C Rasmussen b MB Manan 25
S Thanikaithasan
Waqas Hafeez 6
W Hafeez c R Mahmood b C Peck 45
MA Kiyani c V Sasitharan b MB Manan 7
Appel fra Manan som ikke gav noget
Success
MI Sahi 6
A Muhammad 6
MB Kiyani c A Bülow b C Peck 1
Saad Hafeez
MI Safi
M Pedersen* bowled MA Kiyani 20
Fr. Klokker 4
S Thanikaithasan 6
S Thanikaithasan c K Ejaz b MA Kiyani 16
Fr. Klokker 4
R Mahmood bowled A Muhammad 22
R Mahmood 4
Back To Top