Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 1

Nørrebro kom sig efter foræringer i marken

  • Skrevet af: Peter Power
Nørrebro kom sig efter foræringer i markenJakob Rubin kastes ud af Mayer
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 1Krølle løbet ud af en direkte indstik hvorefter Nørrebro opførte sig som om mesterskabet var hjemme!
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 2K Ejaz 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 3Fr. Klokker 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 4M Slebsager c A Khan b S Hafeez
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 5En chance fra Freddy går tabt
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 6M Hadzimesinovic lbw b S Hafeez
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 7Fr. Klokker 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 8K Rubin 6
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 9K Rubin 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 10WA Cheema 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 11K Rubin 6
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 12WA Cheema b S Hafeez
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 13K Ejaz 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 14Q Rana 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 15K Ejaz 6
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 16K Ejaz c CB Nielsen b JG Nielsen
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 17Tæt forbi....
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 18Q Rana c JG Nielsen b NG Nielsen
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 19M Ali 4
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 20W Hafeez+ lbw b NG Nielsen
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 21S Hafeez 6
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 22S Mayer c J Turin b CB Nielsen
Nørrebro kom sig efter foræringer i marken 23

Skanderborg – Esbjerg T20

Lørdag så Esbjerg tage til Skanderborg for en T20 i strålende solskin og varmt vejr. Skanderborg gik først til gærdet og trods en rimelig start og Michael Pedersen ved roret kom Skanderborg bag ud med en rimelig scoringshastighed. Først da Sangev kom ind kom der lidt fart over feltet, men Esbjerg kastede fornuftigt langsomt til at Skanderborg forærede deres gærder væk, især i slutfasen i forsøget på at få en rimelig total. CB Nielsen var Esbjergs bedste våben med 4 for 14, da Skanderborg blev kastet ud i den sidste over for 110. Esbjerg med Fr. Klokker i spidsen havde ikke de store problemer med at passere. Esbjerg tabte 3 gærder, men Frederik med 67 not out var topscorer støttet af Kasper Rubin med 22 not out.

Skanderborgs efterfølgende kamp mod Kolding blev aflyst af Kolding.

Esbjerg – Nørrebro, Elite

Video Esbjergs halvleg                                  Video Nørrebros halvleg

Søndag skulle Esbjerg fortsætte de gode takter fra lørdagen mod Nørrebro. Mens solen skinnede fra morgenstunden i Skanderborg, var den helt væk i Esbjerg, der var overskyet hele dagen med 18° som det bedste. Det overskyede vejr var en invitation om at gå i marken først og det gjorde netop Nørrebro. Men hvis de forventede at svinge med bolden og tage gærder i massevis blev de skuffet. Godt nok svingede bolden lidt, men Fr. Klokker havde ikke problemer og dominerede. Nørrebro måtte skifte kaster og det hjalp da Saad Hafeez fik Slebsager grebet for 7 med 53 på tavlen. Efterfølgeren Hadzimesinovic blev hurtigt fanget ben for. Det bragte Jakob Rubin til gærdet, men han blev snøret af spinneren Mayer. Nu var det Klokker og Rubin og det så rimeligt ud, indtil Fr.Klokker drivede bolden lige til mid-ons hænder og da Krølle blev løbet ud af en direkte indstik, kom Esbjerg under pres og Nørrebro lyste om. Men Cheema og Kasper Rubin fik overtaget igen og nød Nørrebros sløset markspil, der kostede dem mindst 20 points og hvis man lægger de 47 ekstra ovenpå, så fik Esbjerg foræret 70 points. Cheema blev kastet ud af Saad Hafeez, men Turin med et par luftige slag bidrog til at Esbjerg endte på 255 for 6 med Kasper Rubin 82 not out.

Nørrebro er kendt for at gå efter bolden, hvis det ligger til slaget, så rådet til Esbjerg var at kaste på gærdet. Det plan blev ikke udført med det resultat af Ejaz slog bolden i alle fire verdenshjørner. Esbjerg blev tvunget til at bruge spin efter det første powerplay og det gav også bonus da Ejaz blev godt grebet i dybet af Krølle, men da havde Nørrebro 88 på tavlen efter bare 12 overs. Ejaz’s afgang satte en dæmper på Nørrebro, men de var ikke rystet. Ali og Rana fortsatte indtil Rana blev grebet med 137 på tavlen. Waqas Hafeez blev hurtigt dømt ben for, men det gav bare plads til bror Saad. Ali og Saad satte sig nu på Esbjergs kastning og straffede de løse bolde hen i skoven. Da sejren var ved at være i hus blev Saad (57) fanget ben for og efterfølgeren Mayer slog bolden i third-mands hænder, så sejren blev kun på 5 stående gærder med Ali 69 not out. Esbjerg brugte hele 7 kaster for at bryde igennem, men bolden gjorde ikke nok til at gøre dem farlige.

Med nederlaget er Esbjerg nu sidst uden sejr men det har Ishøj heller ikke endnu. Elitedivisionen føres suverænt af Svanholm.

Peter Power

Back To Top