Nem sejr for Skanderborg

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

Der var kun programsat en Elitedivisionskamp i denne weekend nemlig søndag i Gentofte mellem Soraner og Skanderborg. På papiret skulle kampen være en nem opgave for det førende hold fra Skanderborg mod Soraner der er næstsidst i divisionen. Det kom til at passe med virkeligheden da kampen var reelt ovre efter 2 timer og 40 minutter. Skanderborg manglede Anders Bülow, Kamran Mahmood og Chr. Peck fra sidste uge men de havde fundet en værdig afløser som ikke har spillet i lang, lang tid nemlig Morten Kristensen. Han blev guld værd da Soraner valgte at gå først til gærdet idet hans præcis og konstant kastning passede ikke til Soraners spillestil med mere et skævt bat. Han kastede 10 overs og tog 5 gærder for 23 og Soraner var helt ude i tovene med ni gærder nede for 49, men Ravikiran Shetty (33) samt sidste mand Srinath Konnanur (16*) spillede fornuftigt mod Skanderborgs spinnere og havde en gærdestand på 34, der blev afsluttet af Oliver Hald, der nåede at tage 3 gærder for 23.

Totalen blev 83 men Skanderborg behøvede kun 9 overs for at passere uden gærdetab, idet Nikolaj Damgaaard (48*) i sin sædvanlig pinch hitter stil sammen med Monty Singh (30) passerede efter bare 35 minutter.

1.division

Lørdag så 2 kampe fra 1 division, der begge blev ramt af regnvejr, men alligevel blev gennemført med et resultat.

Koldings nye bane er blevet forsinket. Det kniber med kommunikationen mellem kommunen og entreprenøren, således det egentlig gravearbejde først er blevet lavet i juli måned. Der er et klubhus og udlagt en pitch men græsset omkring er slet ikke på plads. I stedet har Kolding fået lov til igen bruge deres gamle bane med den velkendte hældning på pitchen og den korte grænse til den ene side. Mange spillere vil nok savne banen, men AB vil nok ikke, idet de fandt det svært med både gærdespillet og med kastningen.

AB vandt lodtrækningen og gik først til gærdet i en kamp der på forhånd blev reduceret til 30 overs pga. forventning af regn. Det varede heller ikke længe før kampen blev afbrudt og fotografen blev lidt våd. Selv om det var vådt havde AB svært mod Koldings kastere og slet ikke kunne få gang i scoringen. Kun Mukarram Hussein (36) kunne finde ud af at spille i de våde forhold og få nogle points. Fabian Havmøller og Madderi fik ellers fjernet 7 AB’er og AB endte at være ude for 98.

Videohighlights AB halvleg

Så blev det Koldings tur. Det begyndte rigtig skidt da Christo Botma blev kastet ud på den første bold. Bolden svingede vist mere end han regnede med. Det at bolden bevægede sig havde AB problemer med. De kastede hele 28 udenoms og Mr. Extra blev topscorer for Kolding med 34. Når AB fik bolden på pletten havde Kolding også besvær med at spille bolden. Andreas Rasmussen (28), som ikke er aggressiv i sin stil, holdt dog skansen indtil 73 på tavlen men Kolding mistede 5 gærder før Madderi (8*) og Vjay Sasitharan (14*) fik sejren spillet hjem.

Videohighlights Kolding halvleg

I Husum blev de også ramt af regnvejret i en kamp skåret til 30 overs og kom først senere i gang. Husum blev sendt først til gærdet og nåede 145 for 8 gærder i de 30 overs, takket være 30 fra Lars Flemming Boldt og 27 hurtige fra Jürg Krüger. De øvrige scorede også points mens gærderne blev ligelig fordelt mellem 6 kastere. Svanholm havde dog Musa Mahmood, der førte an med 59 mens Adams (21) og anfører Khan (22*) sikrede at Svanholm passerede i den 29. over. Husum forsøgte sig med 7 kastere og Jannik Wiese var bedst med 3 for 21.

Søndag så Ishøj II på besøg hos Copenhagen. Ishøj vandt lodtrækningen og gik til gærdet anført af Adeel Akhtar, der med sine 80 points var Ishøjs bedste. Han fik dog støtte af Ibrar (34) samt Ashraf (29*) da Ishøj endte med 239 for 7 på de 50 overs. Copenhagen havde ikke nogen stjerne i dag. Kun Ozhar med 30 var dagens højeste, men det skyldes måske at 2 gærdespillere blev løbet ud, mens Ashraf tog 3 for 27, da Copenhagen var ude for 137.

Back To Top