Neglebidder i Skanderborg

  • Skrevet af: Peter Power
Z Khan+ c M Pedersen b A Bülow
Tæt på
Altamish Durrani 6
Amjad Kahan 6
S Thanikaithasan b Y Iqbal
Michael Pedersen 4
Anders Bülows appel gav ikke gevinst
Y Iqbal* c T Singh b O Hald
A Uddin c N Damgaard b O Hayat
Saif Ahmed 6
Saad Ahmad c M Pedersen b A Amjad
Saif Ahmed c O Hald b A Amjad
Z Raja c K Mahmood b S Thanikaithasan
N Damgaard c K Dabengwa b A Khan
T Singh+ c Saad Ahmad b Saif Ahmed
Anders Bülow 4
A Bülow c B Javed b Saif Ahmed

Elitedivision lørdag

Der kom en del tilskuere i dag i Skanderborg og de blev vidne til en velspillet og spændende kamp, der dog blev lidt ødelagt, i hvert fald fra Skanderborgs synspunkt, af en regnvejrs pause på 15 minutter. Indtil da havde vejret være stabilt med skyer, men efter regnvejret kom solen da frem til sidst.

KB vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet i en kamp over de fulde 50 overs. Nogen god start fik KB ikke. Tværtimod løb de ind i en veloplagt Oliver Hald samt Anders Bülow, der i de første 8 overs sendte fire KB’er tilbage i klubhuset, alle grebet bag gærdet. Anique Uddin sammen med Saif Ahmed (44) fik lidt skik på tingene, men Anique blev grebet på Omar Hayats kastning som havde afløst Oliver Hald. Nu havde Skanderborg chancen for at gøre rigtig skade med 5 gærder nede, men Skanderborg har kun 2 hurtigkastere mod 6 spinnere. Aflastning af hurtigkasterne betød at presset på KB blev mindre og Saif Ahmed og Saad Ahmad (23) kunne gradvis få points på tavlen. Skanderborg manglede minimum en tredje pacebowler, som kunne fastholde et pres. I stedet fik KB points på tavlen og trods Saif blev grebet, fortsatte Altamish Durrani (57) som slår hårdt til bolden og senere Amjad Khan at plyndre Skanderborgs spinnere med adskillige seksere, især Amjad der ramte klubhusets tag. Så i stedet for at blive kastet ud for under 100 kunne KB, da Amjad Khan faldt som sidste mand med 55, ende med 224 efter 48 overs. Det ærgerlige for Skanderborg var, at Oliver Hald ikke kom til at kaste alle sine overs, da han var bedst for Skanderborg med 3 for 19. For at gøre spot til skade mente en af dommerne at Omar Hayat stak når han kastede den hurtige bold, hvilket gav et par fejlbolde med free hits.

Videohighlights KB halvleg

Skanderborg valgte at sende Niklas Damgaard ind som åbner sammen med Monty Singh for at udnytte markbegrænsninger i de første overs. Men strategien slog fejl, da Nikolaj snittede Amjad Khan til Keith Dabengwa i første slip. Sangeev Thanikaithasan blev heller ikke særlig længe, idet han blev dagens eneste kastet ud på Yasir Iqbals kastning. Monty Singh (18), som så ud til at bide sig fast, begik den fejl at cutte bolden direkte i hænderne på point. Nu med 3 gærder nede for 40 på 11 overs var Skanderborg bagud, men Anders Bülow (30) og anfører Michael Pedersen (56) fik gang i en gærdestand, som så ud til at blive til meget mere end de 36, da Anders slog bolden lige i hænderne på short fine-leg. Men Michael fortsatte nu med Rizwan Mahmood (11) som partner og slog et par herlige sekser over træerne. Igen blev en lovende gærdestand ødelagt, da Rizwan drivede tilbage til kasteren, men brormand Kamran (46) var oplagt til at gøre en indsats og slog også flere grænseslag. De to var godt kørende og det så godt ud for Skanderborg da regnen kom. Efter et kvarter blev spillet genoptaget og koncentrationen var nok ikke på plads, da Michael med det samme blev godt grebet af Keith Dabengwa, der måtte kaste sig i fuld længde. Omar Hayat kunne ikke bidrage med meget før han blev dømt ben for i et forsøg på at sweepe, så det blev Oliver Hald (28) som med et par heftige slag satte Skanderborg tilbage på kursen. Det gjaldt om at holde scoringshastigheden hvilket Kamran og Oliver gjorde med nogle heftige slag, men ulykker kommer sjældent alene og KB fik grebet begge da Skanderborg manglede 13 points. Nu var det det sidste par Adele Amjad og Jeppe Nielsen, der skulle lave pointsene og Adele fik da også ram på bolden, godt hjulpet af et par udenoms, men Amjad Khan behøvede kun 2 bolde på Jeppe Nielsen for at få en fin kant til keeperen og dermed vandt KB med bare 6 points.

Skanderborg lod chancen slippe gennem hænderne mod et KB hold, der manglede et par af deres profiler. Aftab Ahmed var uden for planen blevet far dagen forinden og Bashir Shah var i Skagen. Man skal også huske at Skanderborgs pitch ikke giver kasterne megen hjælp.

Videohighlights Skanderborgs halvleg

T20

I øst mødtes Svanholm og Ishøj lørdag hvor Svanholm gik til gærdet først og takket være Hamid Shah med 88 inklusive 4 sekser kunne notere 145 på 20 overs. Pawan Kumar og Wasim Zakir tog begge to gærder. Det kunne Ishøj slet ikke matche, da gærderne faldt hurtigt og kun Javid Khan ydede modstand med 34. 108 blev det til mens Mads Henriksen boltrede sig med at tage 4 gærder for 14.

I ugens løb spillede Ishøj mod KB og her kunne Ishøj heller ikke præstere et højt score. Denne gang blev det på 113 hvor Adeel Akhtar var bedst med 20. Gærderne blev ligeligt fordelt mellem kasterne. KB nøjedes med at miste 3 gærder for at passere. Pawan Sarangal lavede 36 mens Saad Ahmad 39.

Både KB og Svanholm er begge ubesejret i serie 1, mens Soranerne har tabt alle deres kampe.

Back To Top