Nedtur for danskerne.....(nu med video) 18

Nedtur for danskerne…..(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video Italiens halvleg

Video Danmarks halvleg

Efter gårsdagens to sejre var der en vist forventning om at dagens kamp mod Italien ville også ende med dansk sejr, især da Italien om formiddagen overraskende tabte til Frankrig i en tæt kamp.

Det begyndte også godt med at danskerne vandt lodtrækningen og, som i går, gik i marken. De fik også succes i over nr. 3 med at den italianske anfører Peddrick blev grebet af keeperen, men så begyndte det at knibe lidt. Danskerne kastede alt for mange udenoms – 21 i alt og markspillet var slet ikke så skarp. Det blev til et par tabte chancer. Men gærderne faldt jævnligt trods alt med 3 gærder til C Østergård og to til Lene Østergaard, mens italianerne fik scoret points med i alt 4 grænseslag. . Normalt kritiserer vi ikke dommerne, men i dag blev danskerne klart snydt for 2 løbet ud (se billederne) og håndteringen af udenoms reglen var svingende. Italien endte med 89 på tavlen efter de 20 overs.

Det startede ikke godt for danskerne ved gærdet, da Anne-Lise Kopperholdt blev dømt ud ben for allerede i den første over. Det blev ikke særligt bedre da Katrine Brock og Lene Østergård faldt forholdsvis kort efter. Malene Slebsager så ud til at kunne få gang i scoringen, men hun blev uheldigt løbet ud som ikke-slåer via en retur bold og kasteren. Danskerne kom hurtigt bagud i scoringshastighed. At de kæmpede sig frem til slutscoren 68 er takket være Anne Østergård (26*), der viste hun havde styrken til at slå fremad i stedet for, hvor de fleste kvinder er stærkest, hen imod leg. Men det var ikke nok og for sent til at nå Italiens score. Det blev åbenbart hvor dyrt de udenoms blev. Til sammenligning kastede Italien kun 9 udenoms og de var bedre kastende generelt end danskerne.

I morgen skal danskerne møde Tyskland, som idag udraderede Belgien med 126 points, hvor C Gough scorede century på 63 bolde med 18 4’er og en enkelte 6’er. Nu er belgierne ikke så gode med hensyn til kastningen, så det bliver en helt anden kamp imorgen eftermiddag.

DKITAL01
K Peddrick* c M Karlsen b S Thanikaithasan 5
DKITAL04
Korte bolde blev helst slået til leg – A Bonora. Det gælder i kvindecricket på dette niveau at kaste med længde.
DKITAL05
A Bonora lbw b C Østergaard 15
DKITAL08
Italiaerne kunne også drive bolden, dog ikke langt. Italien scorede 4 grænselsag mod danskernes 3.
DKITAL09
Dommerne sagde not out !! En direkte indstik fra mid-on.
DKITAL10
S Withanage c L Østergaard b C Østergaard 5
DKITAL12
Igen sagde dommeren not out!
DKITAL14
S Toffoletto b C Østergaard
DKITAL15
D Samarawickrama c M Karlsen b L Østergaard 2 –
DKITAL17
D Jayasingha 4
DKITAL19
A Karunanayake c S Thanikaithasan b L Østergaard 8
DKITAL21
I Jayamannage 4
DKITAL23
T Araliya b K Brock 5
DKITAL24
K Brock b S Withanage 4
DKITAL25
L Østergaard lbw b S Withanage 6
DKITAL27
M Slebsager* 4
DKITAL30
M Slebsager* run out(S Withanage) 9
DKITAL31
A Østergaard
DKITAL33
C Østergaard b D Samarawickrama 5
DKITAL34
A Østergaard 4
DKITAL35
Ja kastet ud men det var på en free hit efter en fejl bold.
DKITAL36
Velorganiseret Italien med stræk øvelser efter kampen.

 

Back To Top