Nederlag og sejr til Husum i T20 Vest

  • Skrevet af: Peter Power
Hauke Müller i fuld sving
Slut på Hauke Müller
Slut på Gerrit Müller
Nej der er ikke stokket ud - Lars Flemming er kastet.
Slut på Finn Kleissl
I Saumy lbw b H Müller
O Peters b N Damgaard
En appel som ikke gav noget
KU Ahmed b N Damgaard 0
J Krüger*+ run out(OH Damgaard)
Tæt på......
Det er tydeligt at det er starten på sæsonen
Nikolaj Damgaard Herning slår til
Lars Flemming er grebet i slip af Rizwan Mahmood
Endnu et grænseslag
Lakmal slår til

Videolink: https://www.youtube.com/watch?v=d_t3eMk6L78

Torsdag var T20 dag i Husum med to kampe mod Herning og Skanderborg udsat fra April, da Husums bane var delvis under vand. Det var dengang det var rigtig koldt men torsdag var vejret meget bedre og kampen mod Herning blev spillet i behagelig varme, dog med en kort afbrydelse for en byge. Men da kampen mod Skanderborg begyndte skiftede vejret da det blæste op til næsten kuling og uden for banen faldt temperaturen til 13°. På selve banen mærkede de ikke til blæsten derimod. Så begge kampe blev gennemført og med en spændende afslutning til sidst.

I kampen mod Herning valgte Husum at gå til gærdet først. Intentionerne var der fra starten og R Lakmal fik en fin velkomst til Danmark da hans første bold til Poul Warman blev sendt til grænsen. Oliver Damgaard fik hurtigt kastet Warman og det blev en velkommen retur til Gerrit Müller. Straks fra starten viste han os den talent han besidder med lækre slag i offsiden. På bare 16 bolde lavede han 26 points indtil han drivede bolden til Raizul Saumy. Så kam bror Hauke til men det kneb i den anden ende efter Lars Flemming blev kastet ud af Hernings nu farlige Nikolai Damgaard (4 for 24). Mens Hauke (22) lavede de points han kunne faldt gærderne i den anden ende til Hernings spin, især Nikolai, der kastede Jannick Wiese ud med en bold og kastede Ahmed ud med den næste og var ikke langt fra at få et gærde på den tredje. Anfører Jürg Krüger blev løbet ud på en misforståelse og da Hauke faldt ved 98 var det reelt slut for Husum der endte med 101.

Hauke fik et hurtigt gennembrud med at fange Iljas Saumy ben for men det viste sig at være den eneste for Husum da Lakmal (51*) og Niklolaj Damgaard (34*) modstod ethvert forsøg at få dem ud og med 15 grænseslag kørte sejren hjem for Herning.

I dagens anden kamp mod Skanderborg valgte Husum igen at gå til gærdet først. Man kan vurdere at Mosse Kristensen (2 for 22) ikke er egnet til T20 pga. farten men han fik Husum i problemer med det samme da Lars Flemming blev grebet i slaip og Paul Warman blev kastet ud. Men frygten for en kollaps forsvandt hurtigt da Finn Kleissl og Hauke Müller fik styr på sagerne. Først ved 90 på tavlen faldt Finn (50) til Shangeev, der også fik ram på Hauke (58) med 142 på tavlen. Bror Gerrit (23) kom senere ind end i den første kamp og var mere anonoym bort set fra en sekser der blev slået formentlig over på den anden side af jernbanen. Den er ikke fundet. Husum endte med at få en konkurrencedygtig total på 154.

Da Chr. Peck slog sit andet bold direkte i hænderne på Hauke Müller i midoff frygtede man det værste, men Anders Bülow (65) og Shangeev (60) holdt fast og begyndte at skik på totalen, godt hjulpet af sløset markspil fra Husum, der gav 2 ekstra grænseslag. Hvis man oveni lægger 3 mistede gribechancer lige i hænderne så begyndte Skanderborg at ligne en mulig vinder, til trods for at Shangeev blev kastet ud bagom af Jannick Wiese med 95 på tavlen, men så faldt de som an siger ved den sidste forhindring. Da de kom til den sidste over manglede Skanderborg 9 points men både Anders og nu Rizwan Mahmood (15) blev grebet i dybet på Finn Kleissls kastning (3 for 24), der også tog Zamans gærde på anden sidste bold. Så var sejren sikret for Husum.

Back To Top