Nat og dag - nu med video......

Nat og dag – nu med video……

  • Skrevet af: Peter Power

Video highlights Skanderborg v AB

AB var på besøg i Jylland for 2 T20 kampe lørdag mod Herning og Skanderborg. Vejret var god til cricket og banen i Skanderborg viste ingen tegn på den stor mængde vand der faldt i fredags.

Skribenten kom for sent til den første kamp mellem AB og Herning. A´B var blevet sendt til gærdet og da jeg kom havde de mistet 3 gærder. Jeg kunne ikke mærke på AB’s gærdespil at det var en T20. det lignede mest 50 overs spil da de søgte ikke de hurtige ener og grænseslagene kneb det med, men gærderne de faldt. Herning havde godt tag i AB, især med deres spinkastning. Så AB endte kun på at score 79 for 9 på ders 20 overs. Herning spildte ikke deres tid ved gærdet. Nikolaj Damgaard fik godt fat i AB og sammen Ivetic havde de ingen problemer med at spille sejren hjem uden tab af gærder. Det var ikke en god kamp for AB og man frygtede lidt for kampen mod Skanderborg.

Skanderborg stillede dog op med et B-hold med kun 5 første holds spillere anført af Rizwan Mahmood. AB besluttede selv at gå til gærdet. Denne gang var det helt anderledes for AB. Det var som nat og dag i forhold til den første kamp. Ali og Uddin som faldt hurtigt i den første kamp viste deres potentiale her mod Skanderborg og lavede 112 indtil Ali (53) blev løbet ud. Uddin (54) var det næste der faldt, kastet af Anders Bülow, der blev brugt som 5. kaster! AB gik mere efter points i de sidste overs og tabte gærder men nåede 149. Skanderborg kom slet ikke i gang fra starten. Vijay Sasitharan blev kastet på første bold og Anders Bülow kom slet ikke igang. Det hang i luften at det skulle være Rizwan (35) som skulle få sejren hjem. Han gik ellers til den men da han blev grebet ud på stregen røg gassen ud af ballonen og de sidste gærder faldt hurtigt. Det blev til 85 for Skanderborg, som viste at de ikke prioriterer T20 ret meget. Det kan godt være at DCF skal revurdere vægtning af turneringen i fremtiden.

I øst mødtes Ishøj og Svanholm i den ordinære turnering. Ishøj som har vist gode takter i denne sæson men har ikke vundet en kamp endnu, gik først til gærdet. Her mødte de en vis Atta Ullah som de kender godt men alligevel ikke kan håntere. Sammen med Toquer Ahmad skar de gennem Ishøjs øverste gærdeorden. Med 5 gærder nede for 26 var dagsordenen lagt og den åbning kom Ishøj ikke over. Javid Khan var den eneste der viste lidt tænder med 26 støttet af Ali Akhtar men Ishøj nåede kun 104 for alle. Atta Ullah endte med 5 for 20 mens Toquer fik 4 for 30. Svanholm mistede kun et gærde for at passere med Saif Ahmed på 50*. Med nederlaget er Ishøj ankret til sidstepladsen uden sejr.

I 1.division er Kolding på dobbelttur og spillede lørdag mod Albertslund. Kolding er ubesejret i år og det blev de ved med efter de kastede Albertslund ud for 132. Martin Pedersen og Steffan Langholz tog 3 gærder hver. Christo Botma er kendt for ikke at spilde tiden ved gærdet. I dag scorede han 45 ud af 59 da han blev kastet. Der faldt gærder i den anden ende men SS Olsen fik skibet på ret køl og spillede sejren hjem. I dag mødes Kolding Ishøj 2. Derud over fortsatte Glostrup deres stime af nederlag ved at tabe til Copenhagen. Denne gang kunne Glostrup kun score 58 mod Copenhagens 195. Det interessante ved den kamp er at sidste mand Glen Larsson blev timed out. Det har jeg ikke set før i Danmark.

PP

Hammad Khan (AB) ville have sit billede frem efter 19 år i den øverste række.
U Ali+ run out(N Ullah) 53
S Saeed b C Rasmussen 2
Ægte T20 still fra Ali
Rizwan Mahmood 6
A Uddin 4
R Mahmood* c F Ahmed b J Ali 35
F Ahmed* run out(C Rasmussen) 4
U Ali+ 4
S Thanikaithasan 6
J Habib c J Ali b F Ahmed 0
A Amjad b F Ahmed 0
S Thanikaithasan c F Ahmed b H Ali 16
M Bülow b SA Rathore 6
A Uddin 4
J Ali 4
T Dam c A Uddin b A Kiyani 5
J Ali c V Sasitharan b A Bülow 12
Herning v AB – S Ivetic
Herning v AB – Det nærmeste AB kom til et gærde, da bolden gik over Nikolaj Damgaaards gærde
Nikolaj Damgaard 4
Slut på Hammad Khan
m rathore st DK Kølbæk b JG Nielsen 3
S Saeed st DK Kølbæk b I Saumy 10
S Saeed 6
Som ikke kendt med AB havde jeg problemer med dette billede. Jeg er overbevist det er A rahman som stokkes ud, men regnskabet har ham som løbet ud. Til gengæld har Hammad Khan løbet ud mens regnskabet siger han var stokket. Jeg tror der er en fejl.
Back To Top