Mikkel Grøn har modtaget Gladsaxe Kommunes Idrætslederpris

Mikkel Grøn har modtaget Gladsaxe Kommunes Idrætslederpris

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Velfortjent hyldest til cricket-ildsjælen fra Akademisk Boldklub.

I over 20 år har den 38-årige Mikkel Hartmann Grøn udført et kæmpearbejde for ABs cricketafdeling. Først som træner for ungdomsafdelingen, siden som ungdomsformand og formand for cricketafdelingen, hvor han tog over fra den mangeårige cricketleder Bent Rossen.

En stolt Mikkel Grøn blev hyldet af Gladsaxes borgmester som årets idrætsleder
En stolt Mikkel Grøn blev hyldet af Gladsaxes borgmester som årets idrætsleder.

 

Mikkel Grøn fik overrakt den fornemme titel mandag aften ved en større begivenhed på Gladsaxe Rådhus, hvor Mikkel blev hyldet for sin store indsats for AB-cricket.

Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst motiverede udnævnelsen og overrakte Mikkel blomster og en Bjørn Nørgaard bronzestatuette og 10.000 kr. til årets idrætsleder, der selv var på talerstolen for at takke for prisen.

Mikkel Grøn fik prisen fordi han har opnået en masse flotte resultater med ABs cricketafdeling, og for den cricketinteresse han har været med til at skabe for cricket i Gladsaxe Kommune. Også det store integrationsarbejde med de unge blev bemærket af borgmesteren i hendes tale til Mikkel Grøn.

Et stort tillykke til Mikkel, som også har sat sit aftryk i Dansk Cricket-Forbund de sidste 10 år, med et håb om at han til stadighed vil være i stand til at udvikle cricketspillet, som ikke altid er så let i en forening, hvor fodbold naturligvis fylder meget.

Back To Top