Mesterskabsspil af de regerende DM-vindere KB gav storsejr over Skanderborg

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Flot gærdestand mellem Yasir Iqbal og Aftab Ahmad på 94 blev afgørende

 

A. Amjad grebet ud mod KB

Hvis man havde sat næsen op efter et spændende opgør på Albertslunds hyggelige bane, blev det i Skanderborgs halvleg hurtigt klart, da holdets to bedste gærdespillere Frederik Klokker og Shangeev Thas begge var ude for 13 efter knap 5 overs, at spænding blev der nok ikke ud af dette topopgør.

KB valgte at batte først, og efter en lidt vanskelig start med 4 ude for 61, blev en 5-gærdestand mellem Aftab Ahmad (64 på 57 bolde) og anfører Yasir Iqbal (84 på 119 bolde) afgørende for kampens udfald. Det var ikke fordi Aftab og Yasir spillede chancefrit, men begge spillede både med gode slag og med en vis portion selvkontrol, som var udslagsgivende for at KBs gærdeside kom ovenpå igen, efter den lidt famlende start. Skanderborgs kasteside manglede tydeligvis de to kastere Morten Kristensen og Michael Pedersen, i dette opgør hvilket i den sidste ende af KBs halvleg blev åbenlyst.

Flot gærdestand af de to KBer Yasir Iqbal (tv) og Aftab Ahmad (th)

KB scorede i alt 245 for 9 på de 50 overs. Bedste Skanderborg kaster blev Anders Bülow med 3 gærder for 40 på 10 overs.

Skanderborg gærdeside faldt hurtigt sammen med 4 ude for 24 på de første 10 overs

Hvis Skanderborg skulle nærme sig KBs total, krævede det at de tre første Frederik Klokker Christian Peck, of Shangeev Thas, ville blive stående. Men ak, efter kun 5 overs var to ude for 13 points, og luften gik nærmest ud af ballonen inden den var pustet op. Kun en gærdestand på 52 mellem Rizwan Mahmood og V. Sasitharan gjorde, at Skanderborgs gærdespil ikke helt faldt totalt sammen. De sidste 5 gærdespiller fik dog kun lagt 9 points på, og Skanderborgs total blev katastrofale 89 for alle på kun 28 overs. KBs snu spillende træner Keith Dabengwa havde let spil mod de sidste Skanderborg-gærder og blev holdets bedste kaster med 3 gærder for 17, medens den lidt omdiskuterede solide offspinner Omar Hayat, nogle mener han stikker på sine lidt hurtigere afleveringer, tog 3 gærder for 32 på sine 10 overs.

KBs spillende træner Kieth Dabengwa bowler for godt til en Skanderborg spiller

Nu er det meget svært at se hvem der vil være i stand til at true dette homogene KB-mesterhold i de sidste kampe.

I den anden kamp i København mellem Nørrebro og Ishøj, vandt Ishøj klart med 69 points. Ishøj Scorede 187 med M. Singh som højest (66) og Monty Singh med 42. For Nørrebro

var Nabil Ghulam igen bedst og tog 4 gærder for 38. Nørrebro formåede kun at svare igen med 118 for alle, hvor Nabil Ghulam scorede 50 points.

Der er ingen der ser særlig ophidset ud over at Chris Rasmussen bliver løbet ud

 

Back To Top