Meget skuffende resultat for landsholdet

Skuffende resultat for landsholdet

  • Skrevet af: Alex Olsen

WT20 Qualifier – Europe, levede ikke op til forventningerne

Lad os indrømme, at vi langt fra er tilfredse med det endelige resultat af WT20 Qualifier – Europe.

Vi gik ind i turneringen som favoritter på papiret. Vi vidste naturligvis godt, at med afbud på grund af arbejde og skole var vi udfordret. Samtidig havde flere været ramt af skader og dermed påvirket deres forberedelser negativt.

Men uagtet den baggrund, så giver det anledning til grundig refleksion når teamet er retur fra Guernsey.  Præcis som efter Malaysia og Oman skal forløbet evalueres, således vi kan sikre at både positive og negative erfaringer er taget ned.

Hvis vi ser bort fra det tyske hold, så var der ingen store overraskelser i hvad holdene kom med. Det er fair at sige, at Tyskland lykkedes med deres forstærkelse af holdet, i form af en spiller med sydafrikansk baggrund og med sin daglige gang i Glamorgan i England, Tydeligvis var han langt den bedste spiller i turneringen og blev derfor også hyldet som turneringens bedste spiller.

Jersey har vi både slået og tabt til tidligere. I den første kamp havde vi start nerver, der sammen med nederlaget forplantede sig til de næste kampe.

Norge var klart turneringens svageste hold og dem mulede vi grundigt. Det samme burde have været tilfældet med Guernsey, men en svag batte indsats var skyldig i nederlaget.

Italien havde et godt hold, og dem har vi tidligere haft det svært imod. Men heldigvis fik vi en fornuftig sejr i hus i turneringens sidste kamp.

Jersey blev vinder og kvalificerer sig derfor videre til T20 World Cup Qualifier i Dubai

Danmark sluttede på en skuffende 4 plads.

Slutstillingen kan ses her: Slutstillingen

Scorecard og live streaming fra Danmarks kampe kan ses her:

Danmark – Jersey: Scorecard    Streaming

Danmark – Norge: Scorecard  Streaming

Danmark – Tyskland: Scorecard   Streaming

Danmark – Guernsey: Scorecard   Streaming

Danmark – Italien: Scorecard   Streaming

 

 

Back To Top