Masterklub: Trænerne gør lidt extra i Køge Mini, også med svensk besøg

Masterklub: Trænerne gør lidt extra i Køge Mini, også med svensk besøg

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Årets ministævner er undervejs. Køge gennemførte 11.juni stævnet med gæster fra svenske Lund. Dette satte ekstra kulør på kampene, hvor klubtrænerne fra værtsklubben og gæsteklubberne gjorde et forsøg på at matche holdene ud fra erfaring og fysik.

SvanholmUnge
Svenske modstandere giver børnene i Køge ekstra spænding

Til forskel fra de seks klubber som spillede i Esbjerg lørdag 28.maj, så oplevede børnene i Øst-rækken her i juni kun fremmøde af de 3 aktive sjællandske-klubber i Masterklub-programmet. Dette gav trænerne mod på at tilpasse kampene, så børnene fik passende udfordringer.

Klubsamarbejde giver nye børn en fair debut
Masterklub-programmet har fortsat fokus på, at trænerne giver børnene gode oplevelser. Derfor aftaler trænerne fra AB, Køge og Svanholm at den store aldersspredning 6-11 år må tilpasses, så kampene bliver sjove for alle. AB’s Aadila og Mikkel har flere små med til debut, mens Svanholms Said og Sonnich havde lidt nemmere ved at blande holdene, bl.a. et mix-hold med trænerne Søren og Dennis fra Køge.

køgeUngdomKortGræs
Fædrene i Køge hjælper flittigt til ved ministævnet. Her er dommerne Tommy Jespersen og David Hemmet på det korrekt klippede kommunegræs.

Ved dette stævne havde flere hjælpere i værtsklubben Køge samlet sammen til, at børnene fik lækkerier for en hver smag fra den imponerende grill og slikposer til turen hjem. Grillmesteren Kenneth Jacobsen fik også mulighed for at dele sponsor-tips med de besøgende klubledere i Masterklub-netværket. Som efterfølgende lånte tennis-klubhuset hos naboklubben til at samle op på, at miniput-stævner med par-cricket stadig er en fornuftig form for de mindste.

13-06-2016, trk

 

Back To Top