Masterklub: Trænere fastholder unge danskere i sporten  – Se Video 1

Masterklub: Trænere fastholder unge danskere i sporten – Se Video

  • Skrevet af: Alex Olsen

Cricket kan være teknisk krævende. Derfor taler ungdomstrænerne meget om teknik, men den personlige kontakt bliver husket hos de danske ungdomsspillere. Igen i 2016 har de aktive i Masterklub spurgt, hvad unge bruger deres trænere til.

I denne video har vi spurgt flere unge om, hvad de husker om deres gode trænere. De husker den personlige kontakt og chancen for at tale andet end cricket.

SE VIDEO

JuniorVideoJonasJuniorVideoNikolaj

FOTO/Kent Pedersen: Både Jonas Henrik (foto 1) og Nikolaj Jørgensen (foto 2) mener, at deres klubtrænere lykkes godt, når deres glæde og passion smitter af på hele holdet.

Masterklub rundt om i Danmark spørger unge hele tiden
I sommerferien 2015 spurgte vi også forskellige klubbers unge om deres cricket. Den gode udvikling sker når de unge får nyere udfordringer, eller når klubbernes trænere gør noget ekstra udover teknik i træningen.

Det er hele tiden nødvendigt, at vi i klubberne spørger de unge, hvad de mener. Det mener især Svanholm, Fredericia og Herning stadig. Disse klubber tog turen til Skotland i juli 2016 for, at få bekræftet at trænerne fastholder børn og unge i sporten, når de er gode til at skabe relation til det hele menneske – altså, vise ægte interesse for den unges liv.

11-07-2016, Thomas Ren Kronby
Masterklub udvikler klubber, mens de udvikler Danmark

Back To Top