Automatisk kladde 27

Masser af ungdomsaktivitet på Svanholm Park

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Svanholm Park dannede rammen om det første af to landsdækkende mini-stævner i år. Stævnerne erstatter tidligere tiders ”Mini-DM”, fordi der er behov for flere spændende og udfordrende kamp til minierne, samt gode oplevelser på tværs af klubber mere end gang årligt. Det var derfor også en fornøjelse, at se aktivitet på så mange baner denne lørdag. 5 baner blev benyttet af de 10 hold, selv midten på den ene af Svanholms to kunstpitch blev taget i brug. Selvfølgelig skal de små også have fornøjelsen og oplevelsen af de mange gode faciliteter, som der er for cricket i Danmark. På den anden kunstpitch blev der spillet kamp mellem to lilleput hold, Husum CC mod et sammensat Københavnerhold, med spillere fra 4 klubber. For at citere Søren Nissen, Svanholm CC: ”Så er det langt tid siden, at der har været så megen aktivitet på Svanholm Park” – hvilken fornøjelse.

Automatisk kladde 25
Masser af aktivitet

Det var også en fornøjelse at opleve, hvordan lederne bidrog og hjalp til at dagen forløb som den gjorde. På trods af lidt start vanskeligheder, var der stor enighed om, at målet for dagen var spændende kampe for de små. Så alle kan være med og finde ud af, hvorfor cricket er verdens fedeste sport. Derfor var der også stor forståelse for behovet for, at låne en spiller eller spille 5 mod 5, hvis det var antallet. Målet var sjove kampe for børnene og Masterklub-netværket af klubber delte også spillere i dagens anledning. Det viser, at gode ledere er afgørende for at ungdomscricket kan fungere, så stor ros til jer.

Automatisk kladde 22
Der var gang i Svanholms klubhus!
Automatisk kladde 26
Sådan løses udfordringer med kampprogram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samtidig var stævnet i Svanholm et bevis på, at flere klubber lykkedes med at engagere flere forældre og frivillige. Der var nye ansigter flere steder og det er positivt at opleve. Ungdomsspillerne oplevede også noget af det bedste som dansk cricket kan præsentere: Landsholdsspiller Monty Singh lavede aktiviteter med det ene oversiddende hold. Da det blev KBs tur, blev det til en kamp, hvor de små oplevede at boldene kom fra og til KB-træner Keith Dabengwa, mens Monty agerede keeper. ”Jeg tør godt love for at det var sjovt”, udtaler forbundets udsendte konsulent. Vi sætter stor pris på at vores landsholdsspillere deltager i sådanne arrangementer, fordi ungdom betyder noget for hele cricket Danmark

Automatisk kladde 24
De mindste lærer fra de bedste!

Næste landsstævne for Miniput cricket formatet bliver 11. august – hvor vi ser frem til mere trænersamarbejde.

Back To Top