Masser af points på Svanholm Park på en mørk aften uden regn 2

Masser af points på Svanholm Park på en mørk aften uden regn

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Ishøjs P. Kumar startede som lyn og torden ved gærdet

Ishøj scorede 23 points mere end Svanholm og Vandt endnu en flot Twenty20 sejr

Der var ”slag i frikadellen” torsdag aften på en faretruende aften med hensyn til det danske sommervejr. Hele 8,1 pr. over blev der i de 40 overs der blev afviklet scoret sammenlagt 327 points.

Der kom heldigvis ingen regn, men i stedet fik vi byger af runs til begge hold. Flest til Ishøj – de vandt med 23 points- var først ved gærdet og scorede 175 for 7 gærder.

Lad det være sagt med det samme, Svanholms kastning og markspil var tamt og uden gnist. Alt for mange løse bolde fra bowlerne, suppleret med et noget ideforladt markspil, som fra kampens første bold virkede uden gejst og tro.

Der skal dog ikke røres ved, at Ishøj vel nok er det hold, der bedst forstår at spille dette hurtige Twenty20-cricket.  Holdet fører da også rækken, med deres offensive gærdespil og kastning, som åbenbart langt bedre ligger til spillernes temperament, hvor man ikke så meget skal spekulere på at batte alle overs ud, som i de ordinære 50 overs kampe.

Ishøjs aggressive gærdespiller og kaster Delewar Khan i aktion

Ishøj angreb Svanholms kastning lige fra starten, og spillede stort set med et gennemsnit på over 8 points pr, overs fra første bold.

Parween Kumar (24) og Delewar Khan (33) ”klaskede! 62 ud, og selv om de spillede noget hasarderet, var det med til at ryste Svanholms bowlere og mark. Q. Rana fortsatte dette hårde tempo, hvor Mati Malik (33) formentlig lavede sin højeste score for sin nye klub.

Der var stort set ingen Svanholm-bowlere der fortjener at blive nævnt, selv om T. Ahmad  tog 3 for 30.

Selv om Svanholm var uden Saif Ahmad, der samme dag i Oslo scorede 98 på 64 bolde i en Twenty20-turnering, og Mads Henriksen (arbejde) gik holdet benhårdt efter totalen- God åbning af Taha Ahmed (22) og anfører Zishan  Shah (23) begge blev senere god hjulpet af Wahab Hashmi (27) og Saad Ahmad (31), men i den sidste ende var det 23 points for lidt -152 for alle- bedste Ishøj kaster blev S. Mayar med 4 for 32, og Ishøj kunne fortjent trække sig tilbage som vinder af kampen og er stadigvæk ubesejret. Svanholm får en ny chance for revanche i morgen lørdag i Ishøj.

Jørgen Jønsson

Back To Top