Masser af mennesker og underholdende cricket på Svanholm Park 2

Masser af mennesker og underholdende cricket på Svanholm Park

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Svanholms vindere stående fra venstre: Sami Ahmed, Hassan Latif, Bobby Malik, Waqas Ali, Shakil Ahmed, Said Alam, Forrest fra venstre: Shabaz Shazad, Imran Raja (anf), Zishan Shah, Shabaz Khan, Zeshan Khan
Svanholms vindere stående fra venstre: Sami Ahmad, Hassan Latif, Bobby Malik (keeper), Waqas Ali, Shakil Ahmed, Said Alam og Saif Ahmad, Forrest fra venstre: Shabaz Shazad, Imran Raja (anf), Zishan Shah, Shabaz Khan, Zeshan Khan

Det årlige 10/10-stævne en Succes med værterne som vinder

For dem, der endnu ikke har overværet det årlige 10/10-stævne, er der bare at sige, husk at krydse weekenden af til næste år. Der er underholdende cricket i lange baner og masser af entusiastiske cricketspillere, der går om end mere op i spillet, end de gør i den ordinære turnering.

Vi har tidligere nævnt, at i år var deltagerlisten blevet krydret med det meget livlige nye danske hold Himalaya, som består af spillere fra Nepal. Efter denne turnering, har venlige cricketentusiaster hjulpet holdet med at få indgang til det, Himalaya så gerne vil, nemlig at blive integreret i det danske turneringsliv.  Himalayas ledere har allerede været i kontakt med både Nørrebros formand Irfan Ali samt DCF omkring den mulighed, at klubben sammen med Nørrebro måske kunne få fast hjemmebane på den dejlige bane på Kløvermarken.

arrangøren af T-10-turneringen gennem otte år Shafqat Riaz hygger sig med ABs Mikkel Grøn
Arrangøren af T-10-turneringen gennem otte år Shafqat Riaz hygger sig med ABs Mikkel Grøn

Tilbage til selve stævnet. Den ene semifinale vandt Ishøj over Himalaya. Efter Svanholms noget pauvre indsats i den indledende kamp mod et velspillende AB-hold, hvor især Naveed Mughal (86 points !) legede kispus med Svanholms bowlere, var der vist ikke mange der troede, at vi her havde vinderholdet. Men der er et godt gammel sportsudtryk der hedder ”Bedst når det gælder”, og det forstod Svanholms hold at leve op til i semifinalen – fik revanche mod AB, som ikke kunne modstå Svanholms legspinner Shabaz Shazad, der tog 3 gærder i en over og AB scorede 73 – mindre end halvt så mange som kampen forinden.

Finalen vandt Svanholm over Ishøj- Svanholm scorede 131 for 5 takket være Zishan Shah, som ikke i de indledende kampe havde gjort noget større ud af sit spil, men nu scorede 68. Ishøj kom rimelig tæt på med 110, hvor holdets unge Najeb pludselig fik sat  spænding over kampen, da han lavede 36 på 12 bolde, men også ham faldt for Shabaz Shazad. Et flot og velkoordineret stævne, som vanlig styret med hård  og venlig hånd af Shafqat Riaz, som han har gjort det de sidste 8 år.

Den unge Ishøjspiller Najeb var ved at lave ravage med sine hurtige 36 på 12 bolde
Den unge Ishøjspiller Najeb var ved at lave ravage med sine hurtige 36 på 12 bolde
Det populære hold Himalaya havde fundet det højeste punkt på Svanholm Park
Det populære hold Himalaya havde fundet det højeste punkt på Svanholm Park

Til slutspillet om søndagen havde følgende hold kvalificeret sig: Svanholm, AB, Himalaya,Glostrup. Ishøj, og Soranerne. Til selve finalerne blev Glostrup og Soranerne udskilt efter nøje udregninger af Shafqat Riaz.

Sponsor Farhan Ashraf overrækker præmien for "man of the tournament" til et hold repræsentanter ved Himalayas anfører Biplaw Agrahasshri - en elektrisk tilslutning, der kan skaffe dig adgang til masser af TV-kanaler med cricket
Sponsor Farhan Ashraf overrækker præmien for “man of the tournament” til et hold repræsentanter ved Himalayas anfører Biplaw Agrahasshri – en elektrisk tilslutning, der kan skaffe dig adgang til masser af TV-kanaler med cricket

Turneringens bedste gærdespiller blev Naveed Mughal, medens Svanholms Zeshan Khan blev kåret til turneringens bedste kaster.

 

Back To Top