Massakre? 10

Massakre i jylland?

  • Skrevet af: Peter Power
Massakre?C Botma*+ b S Uddin 129
Massakre? 1Stefan Langholz 6
Massakre? 2S Langholz b J Ali 183
Massakre? 3a rehman b S Langholz 2
Massakre? 4SA Rathore run out(R Kirkmand)
Massakre? 5B Khan 6
Massakre? 6U Ali+ c C Botma b S Langholz 1
Massakre? 7B Khan c S Langholz b M Mayar
Massakre? 8J Ali* c R Kirkmand b BR Madderi 19
Massakre? 9T Khan b M Mayar 20
Massakre? 10H Ali b M Mayar 1
Massakre? 11B Iqbal c S Langholz b SS Olsen 6
Massakre? 12Hvis denne var grebet var kampen nok blevet en anden. Stefan Langholz tabt i starten.
Massakre? 13Dommer Jürg Krüger viser det nyeste dommermode.......
Massakre? 14Christo Botma 4
Massakre? 15CHristo Botma 6
Massakre? 16B Nielsen c s zeb b S Uddin 8
Massakre? 17SS Olsen b J Ali 24
Massakre? 18Tæt på

AB fik en ordentlig en på lampen i Kolding

Video highlights  Koldings halvleg               ABs halvleg

Der var to kampe i vest og undertegnede valgte at tage til 1. divisionskampen mellem Kolding og AB, da kampen var vigtige for begge hold i kampen om at undgå nedrykning. Den anden kamp mellem Esbjerg og KB blev vurderet som mere uligevægtig og at KB er i Herning imorgen. Men en forventning om en mere lige kamp mellem Kolding og AB blev hurtigt udvisket da AB’s kastere ikke kunne gennemtrænge Koldings åbningsgærder Christo Botma og Stefan Langholz. Det interessante var at følge disse to kampe på live score, da de fulgtes pænt ad i form af scorer og gærder. Kolding holdt sig foran KB med få points helt hen til slutningen. Ab forsøgte sig med spin og her var det unge hold ikke gode nok, da de forærede en stribe bolde som lyste med “slå mig ud af banen”. Stakkels Zebs 2 overs kostede 41 points. Det hjalp heller ikke med ABs markspil som tillod flere smuttere. Christo var hurtige med sine scoringer og nåede sin century efter bare 96 bolde. Med 225 på tavlen lykkedes det Uddin at finde vej igennem Christos forsvar og det gav plads til Bo Nielsen. Stefan overtog fører rollen og lossede flere bolde over stregen og en enkelt på vejen. Bent og de efterfølgende var mere eller mindre statister mens Stefan passerede først 100 og derefter 150. I de sidste overs var Stefan mere fokuseret på at nå 200, men det gik ikke med 399 på tavlen blev han kastet ud. Efter 50 overs var der 412 på tavlen.

AB fik ikke noget god start, da en yorker fra Langholz tog sig af Rehamn og Rathore blev løbet ud på en indstik uden at score. Khan derimod forsøgte trods alt at finde grænsen, hvilket lykkedes flere gange, men keeperen Ali snittede en bold på legsiden hvilket blev fremragende taget af Christo Botmo stående helt oppe. B Khan blev godt grebet af Stefan Langholz, mens T Khan og anfører Ali fik lidt skik på halvlegen, men det var en stakkels frist. Mayar fandt vej til pindene hos Khan og Ali blev grebet i dybet. Uddin slog lige et par hurtige grænseslag men inden længe var AB kastet ud for 121. Det gav en stor sejr på 291 points.

Vestjyderne fik i den grad ørene i maskinen

Som sagt lignede kampen i Esbjerg med KB som gæster kampen i Kolding. En gærdestand i lyn tempo på 127 mellem Keith Dabengwa og Aftab Ahmed lagde bunden på en stor KB halvleg. Efter Keith blev grebet ud var det Yasir Iqbal og Aftab der havde en gærdestand på 126. Yasir blev grebet for 69 efter bare 45 bolde, mens Aftab blev dog fanget ben for 3 points fra en century. Med presset på at score hurtige points faldt gærderne trods alt hurtigere og KB blev faktisk kastet ud med 2 bolde igen for 407.

Esbjerg var uden Jakob Rubin, som har en brækket mellemknogle i foden, så Henrik Øre blev partner for Frederik Klokker. Men begge faldt hurtigt til Jojo som tog tre gærder. Esbjerg var uden gejst og forsøgte egentlige ikke noget ved gærdet. KB scorede 22 seksere, mens Esbjerg ikke en eneste og bare 8 firere. Bashir Shah tog også tre gærder, da Esbjerg reelt faldt helt sammen og var ude for 76. Det gav en sejr på hele 331 points. Det må være en klasseforskel.

Da Skanderborg slog Nørrebro ligger Esbjerg på næstsidste pladsen med 5 points mens Nørrebro er sidst med 4. KB og Svanholm fører divisionen.

PP

Back To Top