Mange drop og udenom da U.18 og U-15.landsholdene testede formen 1

Mange drop og udenom da U18 og U15-landsholdene testede formen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Delewar Khan, som bowlede strålende, og hans talentfulde lillebror Mansur Khan

Ind imellem også godt spil på førstedagen på Svanholm Park

Når man som tilskuer og cricketelsker skal overvære og kommentere lidt på de bedrifter, som alle de udtaget elite-ungdomspillere prøver at fremvise ved sådanne testkampe, oplever man nu engang lidt af hvert rent kvalitetsmæssigt.

De noget større ”drenge” på U.18.landsholdet kom ganske enkelt til kort mod en enkelt spiller- Delewar Khan-på deres egen alder. Han kastede så kvikt og med så god længde, at vore U.18.spillere, der i næste måned skal deltage i U.18-World Cup-kval. på Jersey, ikke var i stand til at stille noget op, med denne fart og farlighed. Delewar Khan tog 5 gærder for 27 på sine 10 overs. Kun Jonas Henriksen, i korte stunder så ud til at kunne stå i mod denne ”fartdjævel”.

I øvrigt er der tale om en ”halv” ungdomsafdeling i Ishøj, med denne familie Khan, som er flygtninge fra Afghanistan. Foruden Delewar Khan, spiller storebror Javid, lillebror 13årige-Jabaran, der spiller på U.13 og U.15, samt den næst yngste Mansur 11 år og talentfuld legspinner, alle fylder godt på Ishøjs cricketafdeling.

Det udvalgte DCF-hold åbnede med Said Alam og Saif Ahmad, og denne gærdestand startede med 118 på tavlen inden Said Alam blev grebet af kaster A. Khan, efter at have scoret 54 points. Saif Ahmad scorede 76 på 62 bolde, og spillede en ganske god og koncentreret halvleg. Længere nede i gærdeordenen lavede Monty Singh 34 og Delewar Khan 25. Det udvalgte DCF-hold scorede 214 for alle- Svanholms drengespiller offspinneren Abdulla Mahmood tog 5 gærder for 53 på sine 10 overs for U.18. Hvis Abdulla vil træne noget mere og ”flighte” sin bold lidt mere, vil han banke alvorligt på til U.18.landsholdet tur til Jersey.

Som nævnt faldt gærderne hos U.18-spillerne hurtigt, da den effektive venstrehånds-fastbowler Delewar Khan tog fat.  U.18 var 5 nede for 35 (Jonas Henriksen 15), inden Saud Munir som 6.gærde lavede 38, fik rettet lidt op på skuden. U.18 var alle ude for 120 points. Sejr til det udvalgte DCF-hold på 93 points.

De to U.15-hold havde sammenlagt 72 ekstra

DCFs U.15-hold B besejrede hold A med 7 stående gærder, og kampen bar præg af for mange drop i marken og for mange ekstra. De to store spillere ved gærdet var Lucky Malik (59 på 51 bolde) fra hold B, og SW. Anwar fra hold A. med 54 på 81 bolde. Hold Bs Wahid Mahmood lavede 37 inden han blev løbet ud. Kampens bedste bowlere var hold-Bs A. Ahmad ( 3 gærder for 15 ) og S.Khan med 3 gærder for 17 points.

Hvad kan spillerne gøre bedre i morgen ?

Hvis man kigger på U.18.landsholdets indsats, kan flere af spillerne gøre det væsentlig bedre. Den største øvelse må være, at U.18.spillerne prøver at ”overleve” den farlig Delewar Khans kastning. Holdet kommer utvivlsomt ud for noget af det samme på Jersey, så denne øvelse må vist have første prioritet. For U.15.spillerne må parolen være, at man minimerer alle de drop og ekstra, som man leverede i dagens kamp. Hvis vi får nævnte fejl rettet, kan man forvente to gode kampe i morgen, som lover et bedre vejr.

Jørgen Jønsson

Back To Top